17 Μαΐ 2017

Αλλαγές στη στάση και στάθμευση οχημάτων στο Κοκκάρι

Με ανακοίνωση η δημοτική κοινότητα Κοκκαρίου με σκοπό  να υπάρξει διευθέτηση του κυκλοφοριακού ζητήματος και κυρίως της στάσης και στάθμευσης εντός του Οικισμού καθώς επίσης και της κατάληψης δημοσίων χώρων και πεζοδρομίων άνευ σχετικής άδειας,καλεί τους κάτοικους του Κοκκαρίου οι οποίοι σταθμεύουν τα οχήματά τους επί των
Κεντρικών και Δημοτικών Οδών όπου και αν απαγορεύεται η στάθμευση όπως τα μεταφέρουν και τα σταθμεύσουν εντός των Χώρων Στάθμευσης του Οικισμού ή σε ιδιόκτητους χώρους.

Συγκεκριμένα, τα οχήματα από το "Πυργαλάκι" μέχρι και τον "Μύλο" και από τα "Λιβάδια" μέχρι και το "Μοσχονήσι" θα πρέπει να πηγαίνουν στα Πάρκινγκ.

Καλούνται επίσης οι κάτοικοι ή οι επιχειρηματίες που καταλαμβάνουν δημοσίους χώρους (οδούς και πεζοδρόμια) είτε με τραπεζοκαθίσματα είτε με άλλου είδους αντικείμενα - εμπορεύματα όπως συμμορφωθούν με τα προβλεπόμενα.

Οι απαραίτητες επιστολές έχουν ήδη αποσταλεί προς τον Δήμο Σάμου με παραίνεση ενεργοποίησης των μηχανισμών του Δήμου καθώς επίσης αναμένεται και η αποστολή του σχετικού εγγράφου προς την Τροχαία Σάμου και την Αστυνομική Διεύθυνση.

Η Κοινότητα καταγγέλλει οποιαδήποτε παρέμβαση στο έργο της και κάθε τι που δημιουργεί εντυπώσεις με σκοπό την τροχοπέδη.