15 Μαΐ 2017

Οι Σύλλογοι του Κοκκαρίου στο πλευρό της Αναστασίας Τριανταφύλλου

Οι Σύλλογοι του Κοκκαρίου στέκονται στο πλευρό της Αναστασίας Τριανταφύλλου, που εδώ και χρονιά δίνει τον δικό της αγώνα για την αποκατάσταση της υγείας της .Οι σύλλογοι του χωριού,  την Κυριακή 4 Ιουνίου διοργανώνουν  συναυλία   στο πάρκινγκ του Αγίου Νικολάου , με δεκατρείς καλλιτέχνες, μουσικοί και τραγουδιστές που   θα τα δώσουν "όλα"
για την Αναστασία . Οι σύλλογοι με ανάρτηση τους σημειώνουν .

"Πριν λίγες ημέρες ένα τηλεφώνημα έθεσε σε συναγερμό όλες τις υγειείς δυνάμεις του Χωριού μας και εντός ολίγων ημερών μια ιδέα - πρόταση άρχισε να υλοποιείται. Η Κοινότητα Κοκκαρίου έχει δηλώσει δημόσια οτι είναι ανοικτή σε κάθε περίπτωση που δύναται να "εκμεταλλευτεί" το όνομα του Χωριού μας για ένα καλό σκοπό και μια ανώτερη πράξη.

Έτσι λοιπόν και εμείς τηρώντας την υπόσχεση και δέσμευση αυτή και σαν είλωτες κοινωνικής βοήθειας και αλληλεγγύης ανοίγουμε το Χωριό μας για την υποστήριξη ενός νέου συνανθρώπου μας που όλοι γνωρίζετε, της Αναστασίας Τριανταφύλλου από το Βαθύ.

Οι Σύλλογοι του Κοκκαρίου έχουν ήδη ενεργοποιηθεί, οι πρωτεργάτες έχουν ήδη συναντηθεί, οι ιδέες έχουν ήδη πέσει στο τραπέζι, οι πρώτες κινήσεις των εθελοντών έχουν ήδη ξεκινήσει, οι προσφορές είναι στο δρόμο και οι μουσικοί κουρντίζουν τα όργανά τους ... ναι μουσικοί! συνεπώς συναυλία!

Βράδυ Κυριακής στις 4 Ιούνη του '17, δεκατρείς καλλιτέχνες μουσικοί και τραγουδιστές, ο Βασίλης Σαράντου, ο Κυριάκος Μαυρίκης, ο Κώστας Μαλάκης, η Ειρήνη Μαλάκη, ο Χρήστος Φάκας, η Γιαννούλα Μάρκου, ο Γιάννης Δάνος, ο Νίκος Καρβούνης, ο Μάνος Τσιμιτσάνης, ο Νίκος Καραντανής, η Χρυσούλα Κρητικού και ο Γιάννης Μυτιληνός στο πάρκινγκ του Αγίου Νικολάου στο Κοκκάρι για να αναμίξουν τις νότες και τις φωνές τους με το σιγοψυθίρισμά μας στα τραγούδια τους και το δυνατό μας χειροκρότημα, για να ακουστούμε μέχρι το σπίτι της Αναστασίας.

Το Κοκκάρι ανοίγει τις πόρτες του και υποδέχεται την Αναστασία, το Κοκκάρι ανοίγει τις πόρτες του και στηρίζει τον αγώνα της Αναστασίας και της οικογένειάς της, το Κοκκάρι ανοίγει τις πόρτες του για να δώσει κουράγιο σε ένα νέο κορίτσι να συνεχίσει να παλεύει, το Κοκκάρι ανοίγει τις πόρτες του γιατί μπορεί, το Κοκκάρι ανοίγει τις πόρτες του γιατί ανοικτό σε όλους, γιατί η Σάμος μας είναι ανοικτή σε όλους, για ένα σκοπό που αξίζει να σμίξουμε όλοι μαζί "...