20 Ιουν 2017

1ο Φεστιβάλ STREET ART στο Καρλόβασι της Σάμου

Έχοντας ήδη 10 και πλέον έργα διάσημων street art καλλιτεχνών που κοσμούν διάφορα σημεία του Λιμανιού Καρλοβάσου, ανοίγει και επίσημα η αυλαία του 1ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ STREET ART ΣΤΟ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ που επιμελείται ο διακεκριμένος street artist, Yiakou και διοργανώνει η Ομάδα Παρέμβασης Καρλοβάσου.

Το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Ιουνίου ελάτε να θαυμάσετε πολλούς άλλους καλλιτέχνες που θα ζωγραφίζουν στο Λιμάνι όλη την ημέρα ενώ παράλληλα θα διαδραματίζονται : εργαστήρια graffiti και κιμωλίας στο δρόμο για ενήλικες και παιδιά, παρέλαση με αυτοκίνητα και μηχανές αντίκες, σεργιάνι με ιππήλατη άμαξα, χρωματοπόλεμος, παράσταση χορού, συναυλία από τις μπάντες του πανεπιστημίου, βεγγαλικά και πάρτι με μουσικές για όλους!

Παρασκευή 23 Ιουνίου – προφεστιβαλική εκδήλωση

19.00   Ο καλλιτέχνης  D. Koletsis θα βάφει στα στενά δρομάκια και στην παιδική χαρά στο Λιμάνι. Ανοιχτή πρόσκληση για συμμετοχή του κοινού.


Σάββατο 24 Ιουνίου


10.30   Επίσημη έναρξη φεστιβάλ με  τους  καλλιτέχνες να τακτοποιούνται στους καμβάδες τους, και τον επιμελητή του φεστιβάλ, Υiakou να δίνει το έναυσμα για να αρχίσει η δημιουργία!

Ο καθένας θα μπορεί να παρακολουθήσει τους καλλιτέχνες να δημιουργούν, να φωτογραφηθεί με τον  αγαπημένο του καλλιτέχνη και το έργο του ενώ οι μουσικές του κόσμου θα ακούγονται στον αέρα.

11.00   “Κιμωλία στην άσφαλτο”.  Εργαστήρι για ενήλικες από τον DKoletsis.
Συγκέντρωση μπροστά από τα κτίρια του Τελωνείου στο Λιμάνι.


21.00  Το Πανεπιστήμιο κατεβαίνει Λιμάνι! Τα μουσικά συγκροτήματα των φοιτητών θα γεμίσουν  ήχους και κέφι το Λιμάνι Καρλοβάσου μπροστά από τα κτίρια του Τελωνείου! Διασκεδάστε μαζί τους!.

23.00   Βεγγαλικά! Εκρήξεις και χρώματα ψηλά στον αέρα!

Κυριακή 25 IΙουνίου

10.00   Έναρξη καλλιτεχνικής δημιουργίας και πάλι. Κι άλλα χρώματα από τους καλλιτέχνες, κι άλλα σχέδια, γράμματα και σχήματα. Παρακολουθήστε τους! Οι μουσικές του κόσμου  παντού στον αέρα!

11.00   Εργαστήρι graffiti  για παιδιά  7-15 χρόνων από τον barba dee! Συγκέντρωση μπροστά από τa κτίριa Τελωνείου. Για τα μικρά παιδιά είναι απαραίτητη η συνοδεία γονέων.12.00 – 16.00  Αυτοκίνητα και μηχανές αντίκες θα κάνουν βόλτες και θα φωτογραφηθούν με  τους δημιουργούς, τα έργα τους και το κοινό πριν εκτεθούν μπροστά στο κτίριο του Τελωνείου στο Λιμάνι!

12.00 – 20.00  Η ιππήλατη άμαξα του Καρλοβάσου θα σεργιανίζει το κοινό στο Λιμάνι και στο Νέο.


20.00   Συγκεντρωμένοι όλοι στο Λιμάνι θα περιμένουμε το σύνθημα από τον DJ για να αρχίσει ο χρωματοπόλεμος!   Oι μουσικές και τα χρώματα θα συναγωνίζονται για μια θέση ψηλά στον αέρα!
Ζήτω τα χρώματα! Long live the colours! Yasasin renkler!

21.00  Σύντομες μα συναρπαστικές παραστάσεις χορού επι σκηνής!

21.30   DJ party! Διασκέδαση για όλες τις ηλικίες! Μουσική και χορός ως αργά το βράδυ μπροστά από τα κτίρια του Τελωνείου.


Θα κλείσει πανηγυρικά η αυλαία του
1ου  ΦΕΣΤΙΒΑΛ STREET ART ΣΤΟ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ!Όλα τα έργα των καλλιτεχνών θα εκτίθενται  υπαίθρια στο Λιμάνι  και στον Όρμο Καρλοβάσου ως το τέλος του καλοκαιριού.Στα πλαίσια του Karlovasi Street Art Festival θα ακολουθήσουν κι άλλα δρώμενα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.