14 Ιουν 2017

Δήμος Σάμου .Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στους πληγέντες πολίτες της Λέσβου

Επιστολή προς τον δήμαρχο Λέσβου απέστειλε σημερα ο δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος εκφράζοντας την συμπαράσταση της Σάμου στους δοκιμαζόμενους κάτοικους της Λέσβου απο τον πρόσφατο σεισμό .Αναλυτικά η επιστολη :


"Αγαπητέ μου Σπύρο, 

Οι σχέσεις των Νησιών μας που βασίζονται στον Πολιτισμό και στην Ιστορία είναι βαθιές και παράλληλες στις αιγιακές διαδρομές και μας επιτρέπουν να εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας και στα πραγματικά δύσκολα.

Στους αδελφούς μας της Κοινότητας Βρίσας, οι οποίοι αποτέλεσαν και τους πρώτους κατοίκους της Κοινότητας Μυτιληνιών του Δήμου Σάμου, γεγονός που οδήγησε τις δυο περιοχές να έχουν αδελφοποιηθεί, στέλνουμε όλη μας την συμπαράσταση και εκφράζουμε το πραγματικό μας ενδιαφέρον, αλλά και την πρόσκλησή μας προς τα παιδιά της περιοχής να φιλοξενηθούν στις Δημοτικές μας κατασκηνώσεις, σε μια μικρή ένδειξη αλληλεγγύης .

Ως ελάχιστο πρώτο δείγμα συνεισφοράς, σας αποστέλλουμε άμεσα, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που ελπίζουμε να ανακουφίσουν έστω και λίγο τους πληγέντες πολίτες. Παρακαλώ να μας ενημερώσεις για περαιτέρω ανάγκες προκειμένου να συνδράμουμε κατά το δυνατόν στην αντιμετώπισή τους.

Εύχομαι από καρδιάς καλή δύναμη στις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζετε".

Με εκτίμηση,

Ο Δήμαρχος Σάμου 

Μιχάλης Α. Αγγελόπουλος