29 Ιουν 2017

Στη Σάμο το συνέδριο "Ο φύλακας του αδελφού μου"

Κατενθουσιασμένοι από τις φυσικές ομορφιές και την φιλοξενία της Ιεράς Μητροπόλεως μας δήλωσαν σήμερα στον Αρμονία τα 40 περίπου Μέλη τού Διεθνούς Συνδέσμου Ορθοδόξων Νεολαιών, οι οποίοι έφτασαν στο νησί μας , με σκοπό την πραγματοποίηση τής ετήσιας Συνάξεώς τους και την διεξαγωγή τού Συνεδρίου

τους με θέμα: «Ὁ φύλακας τού αδελφού μου». Η πρωτοβουλία ελήφθη εκ μέρους τού Σεβασμιότατου Μητροπολιτών μας κ.κ. Ευσεβίου και τα μέλη του συνδέσμου φιλοξενούνται στις Κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις τού Κότσικα από 24 έως 30 Ιουνίου 2017. Ο Σεβασμιότατος μέσω αυτής της ενέργειας προσπαθεί να προωθήσει τον θρησκευτικό Τουρισμό και εντάσσεται στα πλαίσια τής ποιμαντικής μέριμνας για την ανάδειξη τής Ελληνορθόδοξης ταυτότητας και πολιτισμικής μας κληρονομιάς,. 

Τα μέλη του Συνδέσμου έχουν έρθει από πολλές χώρες του εξωτερικού και ευχαρίστησαν μέσω ημών και την τοπική μας εκκλησία, αλλά και τον δήμαρχο Σάμου κ. Μιχάλη Αγγελόπουλο, ο οποίος τους καλωσόρισε κατά την διάρκεια της επίσκεψης τους στο δημαρχιακό μέγαρο.