3 Ιουν 2017

EKTAKTO .Τραυματισμός 11χρονου από το Καρλόβασι. Εσπευσμένα στην Αθήνα

Με σοβαρά τραύματα μεταφέρθηκε ένα 11χρονο παιδάκι από το Καρλόβασι στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, το οποίο συγκρούστηκε  με μηχανάκι που οδηγούσε νεαρός  . Το παιδάκι σύμφωνα με πληροφορίες επέβαινε σε ποδήλατο , ενώ το μηχανάκι που οδηγούσε  νεαρός κάτω από άγνωστες συνθήκες συγκρούστηκε μαζί του. 
Αμέσως σήμανε συναγερμός και το παιδάκι μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου, όπου ο θεράπων ιατρός συνέστησε άμεση μεταφορά του στο νοσοκομείο του νησιού μας για περεταίρω διερεύνηση.

Γιατροί που το παρέλαβαν και έπειτα από εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη το 11χρονο παιδάκι διαπίστωσαν ότι έχει τραυματιστεί σοβαρά και εκτίμησαν ότι για την καλύτερη αντιμετώπισή του θα πρέπει να διακομιστεί σε νοσοκομείο των Αθηνών. Πραγματικά το παιδάκι παρέλαβε C130 και διακομίστηκε σε νοσοκομείο των Αθηνών και όλοι ελπίζουν η πορεία της υγείας του να εξελιχθεί ομαλά.

Αυτόπτης μάρτυς στο Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου μας ανέφερε ότι ο οδηγός του δίτροχου οχήματος υποστήριξε ότι το παιδάκι βγήκε από δρομάκι δίχως να ελέγξει αν έρχονταν οχήματα , ενώ ο ίδιος πανικόβλητος ρωτούσε τους γιατρούς για την εξέλιξη της υγείας του παιδιού.