17 Ιουν 2017

Ξεκίνησε το Ράλλυ Αντίκα «Tour de Samos»

Το Ράλλυ Αντίκα «Tour de Samos»  είναι γεγονός .Ένα διήμερο με τα πιο όμορφα αυτοκίνητα στους δρόμους της Σάμου .Ο αγώνας συνδιοργανώνεται από την 4Χ4 Sport Club Ναυπλίου, το αθλητικό σωματείο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ και τη SCUDERIA TRISKELION, υπό την έγκριση της Επιτροπής Αγώνων Αυτοκινήτου
της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος και διεξάγεται σύμφωνα με τον Διεθνή Αγωνιστικό Κώδικα της FIA και τον ΕΑΚ Ιστορικών Αυτοκινήτων, με πλήρη τήρηση των διατάξεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Η εκκίνηση του αγώνα δόθηκε   στο Νέο Λιμάνι Καρλοβάσου.  Η διαδρομή της πρώτης αυτής ημέρας είναι: Άγιοι Θεόδωροι – Κοντέικα – Κοντακέικα – Λέκκα – Καστανιά – Κοσμαδαίοι (ανασυγκρότηση-γεύμα).

Ο αγώνας θα συνεχιστεί   με τη διαδρομή: Μαραθόκαμπος – Βοτσαλάκια – Λιμνιώνας - Δρακαίοι. Στη συνέχεια, τα αυτοκίνητα θα επιστρέψουν στο Καρλόβασι   για διανυκτέρευση .




Αύριο  Κυριακή 18 Ιουνίου, η εκκίνηση θα δοθεί και πάλι στο Καρλόβασι και πάλι στις 11:00 και στη συνέχεια η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι: Άγιος Κωνσταντίνος – Μανωλάτες - Περιφερειακός Βαθέως - Μονή Ζωοδόχου Πηγής – Ποσειδώνιο (ανασυγκρότηση-γεύμα).
  Ο αγώνας θα συνεχιστεί στις 15:00 με τη διαδρομή: Πυθαγόρειο - Ευπαλίνειο Όρυγμα - Βαθύ (17:00, Πλατεία Δημαρχείου, τερματισμός). Στην πλατεία Δημαρχείου στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής των Βραβείων από τους διοργανωτές και την Δημοτική Αρχή .









 Ο Δήμος Σάμου υποστηρίζει το Ράλλυ Αντίκα «Tour de Samos» και συνεισφέρει στον αγώνα των οδηγών που θα διατρέξουν όλο το νησί μας. Στην εκκίνηση και στον τερματισμό: catering, cocktails με βάση το Σαμιώτικό κρασί και μουσική έκπληξη κατά την απονομή των βραβείων.

Το armoniaradio.gr ευχαριστεί τον κ. Σταμάτη Ανδριανόπουλο .