30 Ιουλ 2017

4η Λευκή Νύχτα στη πόλη της Σάμου

4η Λευκή Νύχτα Σάμου.Ήταν μια βραδιά αφιερωμένη τόσο στους εμπόρους όσο και στους καταναλωτές, μια βραδιά με "ολονύκτια" λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων, εστίασης και ψυχαγωγίας, μια βραδιά πολιτιστικών δράσεων.
Ο κόσμος αγκάλιασε ζεστά αυτή την πρωτοβουλία κάνοντας μια βόλτα στην αγορά, απολαμβάνοντας τις ξεχωριστές ψυχαγωγικές δράσεις που έλαβαν χώρα σε διάφορα σημεία του κέντρου. Μπάντα με ζωντανή μουσική στην Πλατεία Πυθαγόρα προσέλκυσε πλήθος περαστικών και έδωσε ιδιαίτερο χρώμα σε αυτήν την βραδιά. Τα καταστήματα στην Παραλιακή Λεωφόρο είχαν ειδικά μουσικά events δίνοντας περισσότερη ζωντάνια στο Βραδύ του Σαββάτου .

Νωρίτερα υπήρξε ειδική εκδήλωση στην Πλατεία Πυθαγόρα με την βράβευση των αθλητών και των προπονητών τους, που συμμετείχαν στους 51ους Διεθνείς Παιδικούς Αγώνες στο Κάουνας της Λιθουανίας, όπου η Βάλια Νιτσόλα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Laser 4.7 της Ιστιοπλοΐας.

Για την εξυπηρέτηση των πολιτών η Δημοτική Συγκοινωνία εκτελούσε ειδικά δρομολόγια σε διάφορες στάσεις: Άνω Βαθύ, Ποταμάκι, Νεάπολη, Μαλαγάρι, ΚΤΕΛ.

Η Λευκή Νύχτα διοργανώθηκε  στην Πόλη της Σάμου από τον Δήμο Σάμου, τον Εμπορικό Σύλλογο Σάμου και τον Σύλλογο Ψυχαγωγίας και Εστίασης Σάμου.

Ραντεβού το καλοκαίρι του 2018.

Δείτε την ζωντανή μετάδοση απο την βραδιά στη σελίδα του "Αρμονία" στο facebook .