11 Ιουλ 2017

Ο δήμος Σάμου για την αποστολή στους 51ους Διεθνείς Παιδικούς Αγώνες της Λιθουανίας

Ο Δήμος Σάμου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια, στη Βάλια Νιτσόλα, τον προπονητή της Βαγγέλη Τσεσμελή, αλλά και σε όλες τις αθλήτριες, αθλητές και προπονητές που εκπροσώπησαν το νησί μας στους 51ους Διεθνείς Παιδικούς Αγώνες στο Κάουνας της Λιθουανίας.

Η Βάλια Νιτσόλα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Laser 4.7 της Ιστιοπλοΐας, αν και συμμετείχε για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες και μάλιστα Ολυμπιακών προδιαγραφών, όπως οι ICG, που διεξάγονται, άλλωστε, υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.

Η επιτυχία της μας γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια και έρχεται ως επιστέγασμα της εξαιρετικής παρουσίας όλων ανεξαιρέτως των συμμετοχών της Σάμου στους αγώνες. 

Τα κορίτσια και τα αγόρια του νησιού μας, του πρώτου νησιωτικού Δήμου που καταφέρνει να συμμετάσχει στον σημαντικό αυτό παγκόσμιο θεσμό, μετέφεραν με την αγωνιστικότητα, το ήθος και το χαμόγελό τους το σπουδαίο, διαχρονικό, αλλά και πολύ επίκαιρο στις μέρες μας μήνυμα της συμφιλίωσης, της αδελφοσύνης και της ευγενούς άμιλλας και εκπροσώπησαν τον ακριτικό μας τόπο με τον καλύτερο τρόπο.

Τους ευχαριστούμε και από καρδιάς ευχόμαστε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.