11 Ιουλ 2017

Υποδέχθηκαν τον Δημήτρη Χατζηκωνσταντή στο λιμάνι της Σάμου

Στη Σάμο έφτασε σήμερα Τρίτη 11 Ιουλίου με το πλοίο από τον Πειραιά, ο Δημήτρης Χατζηκωνσταντής, μετά από πολύμηνη νοσηλεία σε νοσοκομείο της Αθήνας, λόγω τροχαίου δυστυχήματος, που συνέβη στο Πυθαγόρειο στις 8 Μαΐου 2017 .
Στο λιμάνι της Σάμου, τον υποδέχθηκαν η οικογένεια, φίλοι και τα μελή της Αθλητικής Ένωσης Βαθύλλου - Πανσαμιακού.Σε ανακοίνωση η ομάδα αναφέρει :
«Σήμερα Τρίτη 11 Ιουλίου 2017, η οικογένεια, φίλοι, γνωστοί και μέλη του ΔΣ της ομάδας μας, υποδεχθήκαμε στο λιμάνι Μαλαγαρίου τον φίλο και ποδοσφαιριστή μας Δημήτρη Χατζηκωνσταντή. Η ατμόσφαιρα ήταν άκρως συγκινητική και τα ευχάριστο για όλους μας, τα δάκρυα στο πρόσωπο του Δημήτρη, που σημαίνει ότι αναγνωρίζει στο μέτρο του δυνατού πρόσωπα και καταστάσεις. Είπε πολλές φορές τη λέξη "ευχαριστώ" δίνοντάς και σ' εμάς κουράγιο και δύναμη να συμπορευθούμε μαζί του. Για μερικές μέρες μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εξετάσεις θα νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Σάμου. Η σημερινή συνεδρίαση των νέων εκλεγμένων μελών του ΔΣ της ομάδας μας, για ανάθεση καθηκόντων είναι αφιερωμένη στον Δημήτρη μας. Καλώς ήλθες»...