3 Αυγ 2017

Τιμήθηκαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Καρλοβάσου

Δυναμικό παρών έδωσαν απόψε οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Καρλοβάσου και έπειτα από την πρόσκληση της Α.Ε.ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ, στον αύλειο χώρο της Πορφυρειάδας Σχολής. Η ΑΕ τίμησε τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και ταυτόχρονα παρουσίασε μία δική της Έκδοση, στη μορφή ενός τεκμηριωμένου Ιστορικού
Λευκώματος, που αναφέρεται, με πλήθος ντοκουμέντων, φωτογραφιών, αφηγήσεων και μαρτυριών, στη διαχρονική και 88χρονη πια «ΕΝΔΟΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ» .



Την Έκδοση σχολίασαν οι κ.κ. Βαγγέλης Καρράς Αντιπρόεδρος ΕΠΣ Σάμου, Λυμπέρης Παναγιώτης π. Δήμαρχος Καρλοβάσου, Καλατζής Αναστάσιος  Αντιδήμαρχος Καρλοβάσου και για πολλά χρόνια πρόεδρος του Συλλόγου και Παυλής Παύλος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και παράγοντας. 

Ο Πρόεδρος κ. Χιωτης Εμμανουήλ καλωσόρισε τους παρισταμένους κάνοντας εκτενή αναφορά στα δρώμενα των ομάδων του Καρλοβάσου, ενώ ο κ Γρηγοράκος έκανε μια ιστορική αναδρομή αναφερόμενος στην ένδοξη ιστορία του ποδοσφαίρου των Καρλοβασίτικων ομάδων. 


Η ΑΕ έστειλε προσκλήσεις στην πλειοψηφία των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Καρλοβάσου, ενώ τίτλους τιμής έδωσε και στους συγγενείς όλων όσων δεν ζουν πια ανάμεσά μας . Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αντιπεριφερειάρχης του νομού μας κ. Νικόλαος Κατρακάζος, καθώς και η Πρόεδρος του ΔΟΠΟΝΑΣ κ Ανδρεάδου Σουλτάνα (Άννη).