3 Αυγ 2017

Απόδραση εν πλω στο Νήσος Ρόδος, με το Μystery Lab!

Από την 1/8/2017 όσοι ταξιδεύετε με το Νήσος Ρόδος για Πάρο, Νάξο, Πάτμο, Αγ. Κήρυκο, Φούρνους, Βαθύ, Χίο, Μυτιλήνη, Λήμνο και Καβάλα, θα έχετε τη δυνατότητα να γίνετε οι πρωταγωνιστές σε μια μαγική εμπειρία.
Πάρτε την παρέα σας, διαλέξτε δωμάτιο/ σενάριο και ελάτε να ζήσετε την περιπέτεια!Δύο Δωμάτια σας περιμένουν ν’ αποδράσετε.

Αγγλία, 1806 O Καπετάνιος C. J. James του Πολεμικού Ναυτικού εξαφανίζεται ξαφνικά ένα βράδυ την ώρα που το καράβι πλησίαζε στις ακτές της Ισπανίας. Ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον καπετάνιο, τον είδε να μπαίνει στο αμπάρι και εκεί χάθηκαν τα ίχνη του. Που πήγε ο καπετάνιος; Ποια μυστικά έκρυβε; Γιατί εξαφανίστηκε;
Ας γυρίσουμε το χρόνο πίσω και ας μπούμε στο αμπάρι του πλοίου.


Lost Revised

Είστε οι μοναδικοί επιζώντες ενός αεροπορικού δυστυχήματος σε ένα έρημο νησί. Στην αναζήτησή σας για τροφή και νερό, ανακαλύπτεται μία κρύπτη.
Μπαίνοντας μέσα, η πόρτα πίσω σας κλειδώνει και ο χρόνος μετρά αντίστροφα χωρίς να ξέρει κανείς τι πρόκειται να συμβεί όταν ο χρόνος μηδενίσει. Θα καταφέρετε να ανακαλύψετε τα μυστικά της κρύπτης, που είναι θαμμένα για χρόνια, και να αποδράσετε πριν να είναι πολύ αργά;