27 Σεπ 2017

Πραγματοποιήθηκε ο αγώνας "2o Τρίαθλο ΝΑ.Ο.Κ 2017 "

Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο αγώνας << 2o Τρίαθλο ΝΑ.Ο.Κ 2017 >> από τον όμιλο μας. Ήταν η δεύτερη φορά που πραγματοποιείτε ένας τέτοιος αγώνα στο Καρλόβασι. Ο καιρός και ιδίως η θάλασσα δεν ήταν σύμμαχος μας αυτή τη φορά αλλά με μια μικρή αλλαγή καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε το πρώτο σκέλος του τριάθλου που είναι το κολύμπι. Η μεγάλη συμμετοχή αθλητών από όλοι τη Σάμο, αλλά και του κόσμου που ήρθαν να παρακολουθήσουν τους αγώνες συνέβαλαν ώστε να γίνει άλλη μια πολύ καλή διοργάνωση. Πρώτα ξεκινήσαμε με τον αγώνα του τριάθλου , 800 μέτρα κολύμπι 18 χιλιόμετρα ποδήλατο και 4 χιλιόμετρα τρέξιμο .

Στη συνέχεα περάσαμε στο δεύτερο αγώνα που ήταν το Δίαθλο 18 χιλιόμετρα ποδήλατο και 4 χιλιόμετρα τρέξιμο. Τέλος ολοκληρώσαμε τους αγώνες μας με 1 χιλιόμετρο τρέξιμο για τους μικρούς μας φίλους με μεγάλη συμμετοχή παιδιών. Όλοι η αγώνες έγιναν στην ευρύτερη περιοχή στο λιμάνι καρλοβάσου. 
Η μεγάλη συμμετοχή και η αγάπη του κόσμου για τον αθλητισμό μας δίνουν την δύναμη να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο έτσι ώστε να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την επόμενη διοργάνωση. 

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε το Δήμαρχο Σάμου για τη συμπαράσταση του ,την Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου ( ΕΟΜΟΠ ) που σύντομα θα είμαστε μέλη της για την παραχώρηση τις αιγίδας του αγώνα, την 79 ΑΔΤΕ , το ΤΥΕΘ , την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, και τον Προαστιακό Καρλοβάσου για τη πολύτιμη βοήθεια στήριξη και συμπαράσταση τις Διοργάνωσης .
 Επίσης να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας, τα μέλη και τους φίλους του ομίλου μας, άλλα και όλα τα παιδιά που βοήθησαν για την καλή και ασφαλή διεξαγωγή των αγωνισμάτων .
   Για περισσότερες λεπτομέρειες του αγώνα  στο  www.naok-samos.gr και  www.facebook.com/naoksamos