1 Σεπ 2017

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου για την Λευκή Νύχτα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου και ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας, μετά την μεγάλη επιτυχία, για ακόμη μια φορά, της Λευκής Νύχτας στην πόλη της Σάμου, αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τις θερμές ευχαριστίες τους και την αμέριστη ευγνωμοσύνη τους, σε όλους ανεξαιρέτως, που στήριξαν τις προσπάθειές τους και συνέβαλαν σε αυτό το αποτέλεσμα.
Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Ιερά Μητρόπολη Σάμου, τον Δήμο Σάμου, την Αντιπεριφέρεια, το Επιμελητήριο και το Λιμενικό Ταμείο για την σημαντική βοήθεια και υποστήριξή τους.
Επίσης του χορηγούς μας, που στη δύσκολη οικονομικά εποχή που διανύουμε ενίσχυσαν οικονομικά, για να μπορέσουν να υλοποιηθούν κάποιες από τις ιδέες μας: ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΙΜΩΝ ΚΑΒΒΑΔΑΣ, ΜΕΝΕΓΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΕΜΜ. ΖΑΡΜΠΑΝΗΣ ΑΒΕΕ, ΑΓΑΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΚΕΡΚΕΤΕΥΣ ΑΕΒΕ, ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΛΑΔΑΣ, ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΚΝΙΤΗΣ, ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΟΣΣ.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες και στον κύριο Νικόλαο Σούτο για την ευγενική του χορηγία.

Επίσης θερμές ευχαριστίες απευθύνουμε σε όλα τα καταστήματα-μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Σάμου και τις επιχειρήσεις του Συλλόγου Εστίασης και Ψυχαγωγίας Σάμου, για τη συνεργασία και ιδιαίτερα για την οικονομική τους συνεισφορά, τα ΜΜΕ αλλά και όλους τους δημοσιογράφους που πρόβαλαν τη γιορτή από τα ραδιοφωνικά, έντυπα, τηλεοπτικά και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, τους ανθρώπους που συνέβαλαν στην παρασκευή της παραδοσιακής γιορτής, αλλά και τους ψαράδες με τα καΐκια τους για την όμορφη ατμόσφαιρα.

Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία

του.