18 Σεπ 2017

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας απο την κίνηση "ΣΑΜΟΣ S.O.S"

Η κίνηση πολιτών ΣΑΜΟΣ SOS προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους της την Τετάρτη 20/9 και ώρα 7 στο ξενοδοχείο ΣΑΜΟΣ, προκειμένου μαζί να οργανώσουμε με τον καλύτερο τρόπο τον αγώνα μας για δύο βασικούς λόγους.
Α. Για την απελευθέρωση του νησιού μας από τον τριπλό ζυγό που μας πνίγει , δηλ. τις χιλιάδες λαθρομεταναστών που έχουν κατακλύσει το Βαθύ, τους επαγγελματίες ανθρωπιστές των Μ Κ Ο ,
που με τις ευλογίες της Κυβέρνησης έχουν δημιουργήσει μια παράλληλη άβατη παραεξουσία , καταλύοντας έτσι κάθε έννοια κυρίαρχου κράτους ,και την FRONTEX που αντί να προστατεύει αποτελεσματικά τα ελληνικά σύνορα που είναι και ευρωπαϊκά, παίζει απλά τον ρόλο του διακινητή .
Έτσι εγκλωβίζονται καθημερινά και νέοι λαθρομετανάστες οδηγώντας μοιραία την κατάσταση σε έκρηξη . Αυτά όλα με αποκλειστική ευθύνη της υποταγμένης Ελληνικής κυβέρνησης, που αδυνατεί να προστατεύσει τους πολίτες της, και της υποκριτικής,στιγνής, συμφεροντολόγας Ευρώπης που σκοπεύει να μας θυσιάσει για δικό της όφελος.

Β .Για την κατάθεση ρεαλιστικών προτάσεων για βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη του νησιού. Για τους λόγους αυτούς ,η επιτροπή αγώνα της ΣΑΜΟΣ SOS ,θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Πυθαγόρα στις 22/10/ 2017 ημέρα Κυριακή και ώρα 11 ,για ανατροπή των αντεθνικών αυτών σχεδίων, ζητώντας επιτακτικά την αποκατάσταση της κανονικότητας στις ζωές μας και στα νησιά μας .
Απαρέγκλιτος στόχος μας η απομάκρυνση όλων των λαθρομεταναστών σύμφωνα και με την δική τους θέληση, και συνακόλουθα και των υπολοίπων.
Η επιτροπή αγώνα της ΣΑΜΟΣ SOS