25 Σεπ 2017

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με το Sunvil

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Νίκος Κατρακάζος υποδέχτηκε στο γραφείο του σήμερα και καλωσόρισε στη Σάμο την αποστολή 16 εκπροσώπων Βρετανικών ΜΜΕ και τουριστικών πρακτόρων στο πλαίσιο δράσης προβολής του νησιού μας που οργανώνει ο ΕΟΤ Μεγάλης Βρετανίας και ο βρετανικός tour operator «Sunvil Holidays».

Η αποστολή κατά την παραμονή της θα ξεναγηθεί σε ολόκληρο το νησί.

«Η αγγλική αγορά ήταν πάντα μια από τις σημαντικότερες αγορές για το νησί μας. Τα τελευταία χρόνια είναι αλήθεια ότι υπάρχει μια σημαντική κάμψη και για το λόγο αυτό πρέπει στοχευμένα να επιδιώξουμε την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από τη Μεγάλη Βρετανία. Σημαντική ώθηση θα μπορούσε να προσφέρει η εκτέλεση πτήσης και από το Manchester και νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να είναι η άμεση επιδίωξή μας. Να αναφέρω επίσης σε ότι αφορά τις ειδικές μορφές τουρισμού, που απευθύνεται κυρίως στην αγγλική αγορά, την δράση του ορνιθοτουρισμού (bird watching) που ως Περιφερειακή Ενότητα μαζί με άλλους επιστημονικούς φορείς ετοιμάζουμε επί 2 χρόνια και σύντομα θα είμαστε έτοιμοι να την ξεκινήσουμε.


Το Sunvil Holidays είναι ένας παραδοσιακός φίλος των νησιών μας που στάθηκε δίπλα μας και στα δύσκολα. Οι πελάτες του είναι πελάτες πολύ καλής ποιότητας που σε μεγάλο ποσοστό επισκέπτονται επαναλαμβανόμενα το νησί μας για πολλά χρόνια».