5 Οκτ 2017

Απάντηση Δημάρχου Σάμου προς Μουζάλα :Ο Υπουργός κρύβεται..

Άμεση ήταν η απάντηση του Δημάρχου Σάμου μετά την άρνηση του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα στην πρόσκληση του Μιχάλη Αγγελόπουλου, να συμμετάσχει σε συνάντηση εργασίας αύριο, Πέμπτη, για το προσφυγικό που θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχιακό Μέγαρο Σάμου .
Ο Δήμαρχος Σάμου μιλώντας στο samos24 για την εξέλιξη αυτή δήλωσε τα εξής:«Ο Υπουργός κρύβεται,το Υπουργείο ανύπαρκτο ,Γενικοί Γραμματείς αλλάζουν σαν τα πουκάμισα. Προφανώς οι σωστά οργανωμένες σκέψεις τρομάζουν».
Ο υπουργός σύμφωνα με την Καθημερινή στην απάντησή του, προς τη δημοτική αρχή Σάμου αναφέρει ότι δεν μπορεί να παραστεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων τονίζοντας ότι η σχετική πρόσκληση έφτασε στο γραφείο του μόλις πριν τρεις ημέρες και συγκεκριμένα στις 2 Οκτωβρίου. Πάντως, ο υπουργός δεν παραλείπει να τονίσει ότι εκλαμβάνει τη συγκεκριμένη πρόσκληση ως λήξη της περιόδου κακών σχέσεων μεταξύ των δύο πλευρών και προσθέτει ότι προσβλέπει σε μια μελλοντική συνάντηση. Σημειώνει πάντως ότι ο κ. Αγγελόπουλος, πριν λίγο καιρό, δεν δέχθηκε στο γραφείο του τον υφυπουργό του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, καθώς και τον Γενικό Γραμματέα.