23 Οκτ 2017

Ευχαριστήριο της κίνησης ΣΑΜΟΣ SOS

Η ανεξάρτητη κίνηση ΣΑΜΟΣ SOS, μετά την μεγαλειώδη συγκέντρωση για το μεταναστευτικό που διοργάνωσε στην πλατεία Πυθαγόρα στις 22/10/2017, αφ ενός για να αναδειχθούν τα μεγάλα προβλήματα που δημιουργεί, και αφ ετέρου να προταθούν λύσεις, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον κόσμο που ήλθε, αψηφώντας τον εκφοβισμό και την μαύρη προπαγάνδα, και διατράνωσε με την παρουσία του την θέλησή του για άμεση λύση του επικίνδυνου αυτού προβλήματος. 

Ευχαριστεί τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Ευσέβιο για την μεγάλη υποστήριξη του , την εκπροσώπησή του από τριμελή αντιπροσωπεία ιερέων που μετέφεραν τον πατρικό του λόγο ομόνοιας και αγάπης , τον ευρωβουλευτή κύριο Μαριά για την παρουσία του , την σημαντική παρέμβασή του, καθώς και για την συμπαράσταση που προσέφερε και εξακολουθεί να προσφέρει στη Σάμο και στα άλλα νησιά του Αιγαίου.

Ευχαριστεί του φορείς και τους συλλόγους που παρέστησαν. 

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στο προσωπικό της αστυνομίας και του λιμενικού για την άψογη περιφρούρηση της συγκέντρωσης, δίνοντας έτσι στον κόσμο την δυνατότητα να προσέλθει και να εκφραστεί με ελεύθερο δημοκρατικό τρόπο.

Τέλος ευχαριστούμε τους μετανάστες που αντιλήφτηκαν το νόημα της διαμαρτυρίας μας , και μαζί μας ειρηνικά διαδήλωσαν για τον απεγκλωβισμό τους από το νησί μας, και τις απάνθρωπες συνθήκες που βιώνουν.

                                         Η επιτροπή Αγώνα  ΣΑΜΟΣ  SOS