16 Νοε 2017

Την Κυριακή 22 Νοέμβρη η Πανσαμιακή Συνδιάσκεψη Ειρήνης

Με την παρουσία του προέδρου της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (Ε.Ε.Δ.Υ.Ε) Σταύρου Τάσσου, πραγματοποιείται την Κυριακή 19 Νοέμβρη στις 10 το πρωί στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Σάμου, η Πανσαμιακή Συνδιάσκεψη Ειρήνης.

Στη Συνδιάσκεψη θα πάρουν μέρος εκπρόσωποι του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος, συλλόγων γυναικών και άλλων φορέων του λαϊκού κινήματος , δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι καθώς και δεκάδες μέλη και φίλοι της Πανσαμιακής Επιτροπής Ειρήνης από όλο το νησί.


Στην ημερήσια διάταξη της Συνδιάσκεψης πρόκειται να βρεθούν οι εξελίξεις στις εστίες πολέμου, η εντεινόμενη επιθετικότητα του ιμπεριαλισμού, η παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, το προσφυγικό, , οι πρόσφατες συμφωνίες Τσίπρα - Τράμπ και η εμπλοκή της χώρας μας στους οξύτατους ανταγωνισμούς στη περιοχή μας, οι κίνδυνοι γενικευμένου πολέμου και τα καθήκοντα του Κινήματος Ειρήνης.

Επίσης στη Συνδιάσκεψη θα παρουσιαστεί ο απολογισμός δράσης της Πανσαμιακής Επιτροπής , το πρόγραμμα δράσης για τα επόμενα χρόνια και θα αναδειχθούν οι αντιπρόσωποι για το 18ο Συνέδριο της ΕΕΔΥΕ που θα γίνει 2&3 Δεκέμβρη στην Αθήνα.