2 Νοε 2017

Συνεχίζονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στο Καρλόβασι

Συνεχίζονται από την Περιφερειακή Ενότητα Σάμου,οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στο Καρλόβασι. Σε δηλώσεις του στο Ράδιο Αρμονία και στον Μάνο Στεφανάκη ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου Νίκος Κατρακάζος αναφέρθηκε στον προγραμματισμό της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου για το Καρλόβασι.


Σύμφωνα με τον ίδιο την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης (υπάρχει υπό έγκριση η συγκοινωνιακή μελέτη)μπροστά από το κολυμβητήριο, κατά μήκος τριακοσίων μέτρων μέσα στα Καναπτσέικα.

O κ.Κατρακαζος αναφέρθηκε και στην ασφαλτόστρωση από την είσοδο μέχρι την έξοδο Καρλοβάσου,λέγοντας χαρακτηριστικά ότι στο κομμάτι του δρόμου που έχουν σταματήσει προσωρινά οι εργασίες, υπάρχει ένα σημείο που λιμνάζουν πάρα πολλά ύδατα ιδιαίτερα κατά την περίοδο του χειμώνα,δημιουργώντας πολλά προβλήματα στους κατοίκους.

Αρχικά είχε προγραμματιστεί τα λιμνάζοντα ύδατα να οδηγούνται σε διπλανό χώρο,αλλά δεν δέχτηκε ο ιδιοκτήτης και για το λόγο αυτό έγινε ειδική υδραυλική μελέτη προϋπολογισμού 60 χιλιάδων ευρώ,όπου τα νερά με υπόγειο αγωγό θα κατευθύνονται στο Φουρνιώτικο ρέμα.

Θα πρέπει να ολοκληρωθεί πρώτα το έργο αυτό και έπειτα θα γίνει πλήρης αποκατάσταση ολόκληρου του οδοστρώματος όπως έχει υποσχεθεί η Αντιπεριφέρεια Σάμου.