3 Νοε 2017

Μαραθόκαμπος: Πρωτογενής τομέας, Τουρισμός, Αθλητισμός

Την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου η "Ανατροπή" επισκέφτηκε την δημοτική κοινότητα του Μαραθοκάμπου. Οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τις κινήσεις της παράταξης και ακολούθησε συζήτηση για διάφορα θέματα.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, ανέλυσε ζητήματα σχετικά με την τοπική αυτοδιοίκηση και έγινε εκτενής συζήτηση για τον πρωτογενή τομέα και την σύνδεσή του με τον τουρισμό. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά κάτοικος του χωριού με επιστημονική εμπειρία στον πρωτογενή τομέα, όλα πρέπει να ξεκινάνε από αυτόν. Δυστυχώς όμως, τον πρωτογενή τομέα τον έχουν εξαφανίσει οι διοικούντες.

Στην συνέχεια της συνομιλίας έγινε αναφορά στο πως ο αθλητισμός και οι ομάδες της Σάμου, που παίζουν σε πανελλαδικές κατηγορίες, μπορούν να διαφημίσουν το νησί μας. Παράδειγμα των ημερών μας, εκτός της Αναγέννησης και του Πυθαγόρα, η άνοδος στην Α2 κατηγορία στο Βόλλευ Ανδρών του Κέρκη. Δυστυχώς για άλλη μια φορά, δεν υπάρχει ουσιαστική βοήθεια από τον δήμο, είτε οικονομική, είτε σε επάρκεια υποδομών.