3 Νοε 2017

Επιστολή Δημότη Σάμου

Αγαπητοί κ. Δήμαρχε και Κυρίες/οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Επιτρέψατέ μου, κατόπιν ακροάσεως και ενημερώσεως εκ των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Νομού μας των λεχθέντων κατόπιν ερωτήσεως του Δημοτικού Συμβούλου κ. Αντωνίου Σίμου επικεφαλούς της Δημοτικής Παράταξης ΑΚΙΣ επί θέματος που αφορούσε σε επιστολή κατοίκων για τον φωτισμό στην περιοχή μας να σας γνωρίσω τα παρακάτω:

1. Πραγματοποίησα προ τριών μηνών δύο επισκέψεις στον Αντιδή-μαρχο Σάμου κ. Καλατζή Αναστάσιου στο Γραφείο του, στο Δημαρχείο του Πρώην Δήμου Καρλοβάσου όπως παρακάτω:

α. Ως Γενικός Γραμματέας του Κυνηγετικού Συλλόγου Καρλοβά-σου προκειμένου να του επιδόσω κατόπιν τηλεφωνικού του αιτήματος άλλη-λογραφία που αφορούσε σε αίτημα του Συλλόγου για παραχώρηση τμήματος της περιοχής παλαιού σκουπιδότοπου προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως εκπαιδευτήριο σκύλων, το οποίο έχει αποσταλεί και στο Δήμο.

β. Ως εκπρόσωποι κατοίκων της περιοχής Καναπτσέικων – Ερ-γατικών Κατοικιών ( Για το Θέμα φωτισμού) μαζί με τον Κτηνίατρο της Αντι-περιφέρειας κ. Αργυρού Πέτρου κατοίκου της επίσης, όπου θέσαμε το εν λό-γω θέμα και λάβαμε ως διαβεβαίωση ότι εντός της εβδομάδας θα ελεγχθεί δια αυτοψίας (απογευματινές ώρες ) και θα επιλυθεί.

2. Ότι αφορά ΑΣΦΑΛΕΙΑ κατοίκων και μάλιστα παιδιών το οποίο τίθε-ται ενυπογράφως εκτιμώ ότι δεν εντάσσεται στην σφαίρα του κουτσομπολιού.

3. Η επιστολή των κατοίκων της περιοχής φέρει κατ΄ελάχιστο 31 υπογ-ραφές και όχι μόνο τη δική μου.

4. Τέλος το εν λόγω αίτημα δεν αφορά φωτισμό της οικίας μου. 

Μετά Τιμής



Απόστολος Γ. Τσιώλης



Δημότης Δήμου Σάμου