1 Δεκ 2017

Μανολάτες: Επίλυση προβλημάτων και ανάπτυξη τόπου

Την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου η "Ανατροπή" επισκέφτηκε την τοπική κοινότητα των Μανολατών. Την υποδέχτηκαν κάτοικοι του χωριού, όπως επίσης και η εκπρόσωπός του, Καλλιόπη Αξιώτου. Οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για πολλά ζητήματα και ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, ανέλυσε τις θέσεις της παράταξης. Έγινε αναφορά στις προτεραιότητες που βάζει η "Ανατροπή" και στον τρόπο επίλυσης των προβλημάτων της καθημερινότητας. Ακολούθησε συζήτηση για τους τρόπους ανάπτυξης του τόπου, όπως επίσης και για τις προοπτικές που θα έπρεπε ήδη να έχουν δημιουργηθεί στον πρωτογενή τομέα και στον τουρισμό.

Ένα πρόβλημα που βιώνουν τα μικρά χωριά είναι ότι αν δεν αλλάξει κάτι και δεν βρεθούν τρόποι που θα δημιουργήσουν προϋποθέσεις ανάπτυξης, σε λίγα χρόνια μπορεί να ερημώσουν. Πάνω σε αυτό το ζήτημα έγινε εκτενής ανάλυση και ενημερώθηκαν οι παρευρισκόμενοι για το πώς μπορεί αυτό το πρόβλημα να αντιμετωπιστεί και τι προτείνει η "Ανατροπή" για την επίλυσή του.