2 Ιαν 2018

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο δήμος Σάμου

Με πολλές ευχές για μια εποικοδομητική, δημιουργική νέα χρονιά, πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Δημαρχιακού Μεγάρου Σάμου, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον δήμαρχο Σάμου κ. Μιχάλη Αγγελόπουλο.


Στη τελετή παραβρέθηκαν ο μητροπολίτης Σάμου κ.κ Ευσέβιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου ,ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ,το σύνολο των αντιδημάρχων, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι δημοτικών κοινοτήτων, εκπρόσωποι τοπικών φορέων, του στρατού και των σωμάτων ασφαλείας, καθώς και δημότες.

Ο κ. Αγγελόπουλος υπογράμμισε, παρά τους περιορισμένους πόρους από την κεντρική εξουσία, προτεραιότητα του δήμου είναι η κοινωνική κάλυψη του νησιού, που μαζί με τις υπηρεσίες και την βοήθεια της Σαμιακής αρωγής, τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

Παράλληλα ο Μιχάλης Αγγελόπουλος, επεσήμανε την εξυγίανση που έχει γίνει στα οικονομικά του δήμου, ανακοινώνοντας την πρώτη θέση πανελλαδικά σε επίπεδο δήμων μετά και το πιστοποιητικό των ορκωτών λογιστών που έλαβε, κάτι που δεν έχει ξανά γίνει στο παρελθόν.
Ο δήμαρχος Σάμου υπογράμμισε τα έργα και τις μελέτες που γίνονται στις Δημοτικές Ενότητες, ενώ ειδική αναφορά έγινε, στην προσπάθεια αποσυμφόρησης της πόλης της Σάμου απο τους πρόσφυγες και τους μετανάστες με την προώθηση τους στην ηπειρωτική χώρα ,προσπάθειες τόσο σε επίπεδο της ΚΕΔΕ ,όσο και στο πεδίο της ενημέρωσης των κόμματων στη Βουλή για το θέμα.
Τέλος τονίστηκε και η μεγάλη μάχη που δόθηκε για να μην περάσει το προτεινόμενο από την Κυβέρνηση, σχέδιο, για την αύξηση των συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά μας.
www.Samos24.gr