11 Ιαν 2018

Στο Κέντρο Υγείας οι κάτοικοι του Μαραθοκάμπου

Με κύριο αίτημα την ανάκληση της μετάθεσης της ιατρού του Περιφερειακού ιατρείου Μαραθοκάμου κ. Καλλιόπης Αμυγδάλου, έφτασαν μετά τις 10 το πρωί οι κάτοικοι του Μαραθοκαμπου στο Κ. Υ Καρλοβάσου, όπου και απαίτησαν να συναντηθούν με την τριμελή διοικούσα επιτροπή του ιδρύματος. Μαζί τους συναντήθηκαν οι δυο εκ των τριών ,καθώς απουσίαζε ο διευθυντής του ΚΥ .κ . Γιώργος Υφαντής.

Οι κάτοικοι συντεταγμένα και με την παρουσία της κ. Αμυγδάλου ζήτησαν ή την παραίτηση της τριμελούς επιτροπής, ή την επικοινωνία μπροστά τους με την διοικήτρια της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και νήσων, στην οποία θα δήλωναν την αντίθεση τους για την μετακίνηση της ιατρού. Το αίτημα δεν έγινε δεκτό και η παρουσίαση εγγράφων εκ μέρους των κυρίων Κουτσοδόντη και Κοζώνη, βάσει των οποίων διαμαρτυρήθηκαν εγγράφως προς την διοικήτρια, δεν φαίνεται να έπεισε τους παριστάμενους, κάτι που υποχρέωσε τα μέλη της επιτροπής να αποχωρήσουν.
Στην συνέχεια οι κάτοικοι της περιοχής προχώρησαν σε διαδήλωση μέσα στο Καρλόβασι, ενώ ανανέωσαν το ραντεβού τους για αύριο, όπου θα εκφράσουν την αντίθεση τους και στο νοσοκομείο Σάμου και θα παραδώσουν τα αιτήματα τους στην διοίκηση του νοσοκομείου.
Σταματία Ράπτη