2 Ιαν 2018

O Αντιπεριφερειάρχης Σάμου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε σήμερα το πρωί στο γραφείο του ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου Νίκος Κατρακάζος παρουσία του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Σάμου κ.κ Ευσέβιου .
Παρόντες στη συνάντηση - κοπή της πίτας στην Περιφερειακή Ενότητα Σάμου ήταν: Ο δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος , εκπρόσωποι τοπικών φορέων, του στρατού και των σωμάτων ασφαλείας της Σάμου ,περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.
«Είμαστε όλοι εδώ μαζί σηματοδοτώντας την ανάγκη για ενότητα στον καινούργιο χρόνο που από σήμερα ξεκίνησε. Η ενότητα αυτή να μην είναι μόνο για σήμερα, αλλά να είναι 365 μέρες το χρόνο ,διότι είναι αναγκαία για να μπορέσουμε να πάμε τον τόπο μας μπροστά» ,τόνισε ο κ. Κατρακάζος .

Παράλληλα επεσήμανε ότι «Mε ιδιαίτερη χαρά πριν λίγες ημέρες ψηφίσαμε στο Περιφερειακό συμβούλιο το Τεχνικό μας πρόγραμμα. Είναι πρώτη φορά στην ιστορία του νομού, που το Τεχνικό πρόγραμμα ανέρχεται στα 55 εκατομμυρία ευρώ ,που πολλά από αυτά τα έργα τις επόμενες μέρες δημοπρατούνται ».
Ο κ.Κατρακάζος στάθηκε και στις παρεμβάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου στην Ικαρία και στους Φούρνους, ενώ παράλληλα για τη Σάμο δρομολογούνται τα δυο μεγαλόπνοα και φιλόδοξα έργα, προυπολογισμού 20 εκατομμυρίων ευρώ το καθένα.
Πρόκειται, για τον δρόμο Βαθύ- Καρλόβασι και την παράκαμψη του Πυθαγορείου. Μικρότερα έργα θα τρέξουν τις επόμενες ημέρες.

www.Samos24.gr