9 Φεβ 2018

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ

Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018 έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ, σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Λέσχης Αξιωματικών, στην πόλη της Σάμου.

Η βραδιά ξεκίνησε με τον εφημέριο του Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνα Μοσχονά Ιωακείμ να ευλογεί την πίτα, ενώ στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με ζωντανή μουσική και πολύ χορό.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Νίκος Κατρακάζος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σάμου κ. Κώστας Αμυρσώνης, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σάμου κ. Ελισσαίος Μαυρατζώτης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ανατροπή κ. Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας, μέλη πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων καθώς και δεκάδες μέλη, χορευτές και φίλοι του ΧΟΡ.Ο.Σ.
Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, τους μουσικούς, τα στελέχη της Λέσχης Αξιωματικών, τον πάτερ Ιωακείμ, καθώς και τις δεκάδες επιχειρήσεις που απλόχερα πρόσφεραν και φέτος τα δώρα τους.
Το 2018 ξεκίνησε με αυτή την πολύ επιτυχημένη εκδήλωση για τον Χορευτικό Όμιλο Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ, με στόχο να ακολουθήσουν και άλλες πολλές μέσα στη χρονιά.