9 Φεβ 2018

Nέα απορριμματοφόρα στην υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Σάμου

Θετικός εμφανίζεται ο δήμαρχος Σάμου, Μιχάλης Αγγελόπουλος, στην προμήθεια νέων μικρών και μεγάλων απορριμματοφόρων αλλά και φορτηγών, που θα ανανεώσουν τον στόλο της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Σάμου, αναβαθμίζοντας έτσι το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες.

Μιλώντας σήμερα στο Ράδιο Αρμονία, αναφέρθηκε στην παλαιότητα των οχημάτων καθαριότητας και στις συχνές μηχανικές βλάβες που παρουσιάζουν, ενώ υποστήριξε ότι οι βλάβες είναι τέτοιες, που δεν συμφέρει οικονομικά, η επισκευή τους.

Έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες, με τις υπηρεσίες να βρίσκονται στο στάδιο της καταγραφής των προβλημάτων και των ελλείψεων ανά περιοχή.

Ο δήμος Σάμου θα προβεί σε συνολική προμήθεια απορριμματοφόρων μέσω του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και με ιδίους πόρους, διανέμοντας τα σε όλες τις ενότητες του νησιού.

Ήδη έχουν ενταχθεί στις επιλέξιμες δαπάνες μέσω του ΕΣΠΑ και συγκεκριμένα στο «σχέδιο διαχείρισής απορριμμάτων», 2 μεγάλα απορριμματοφόρα και 1 απορριμματοφόρο όχημα τύπου πρέσας,με τον δήμο να αναμένει την έκκριση τους.