18 Φεβ 2018

Tο «Σαμιώτικο αποκριάτικο καρναβάλι».

Στα πλαίσια των Εορταστικών Εκδηλώσεων της Αποκριάς ο δήμος Σάμου,την τελευταία Κυριακή των Αποκριών, αναβίωσε στο Καρλόβασι το «Σαμιώτικο αποκριάτικο καρναβάλι».

Το Σαμιώτικο καρναβάλι έχει γίνει πλέον θεσμός αφού πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με τη συνεργασία όλων των δημοτικών ενοτήτων.
Οι δημότες όλων των ηλικιών είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, ξεφεύγοντας από τους ρυθμούς της καθημερινότητας.
Με σύμμαχο τον καλό καιρό, η παρέλαση των καρναβαλιστών ξεκίνησε από το Πανεπιστήμιο και ακολούθησε τη διαδρομή:Ιπποκράτη Ζαϊμη και έξοδο απ την οδό Νικολάου Βλιάμου.
Άρματα και ομάδες πεζών στους δρόμους του Καρλοβάσου, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό, αφού δεν σταματούσαν ούτε στιγμή να χορεύουν και να τραγουδούν, παρουσιάζοντας ένα φαντασμαγορικό θέαμα.
Στους ρυθμούς της παρέλασης και οι θεατές,που περίμεναν στα πεζοδρόμια για να δουν από κοντά τις πολύχρωμες και ευφάνταστες στολές των καρναβαλιστών.
Οι διοργανωτές είχαν αποφασίσει να αλλάξουν εντελώς τα δεδομένα αφού είχαμε και αλλαγή στη Βασίλισσα.
Πρόκειται για την πανέμορφη 19χρονη Ιωάννα Αράζου,σπουδάστρια των ΙΕΚ ΑΚΜΗ, που φόρεσε άξια το στέμμα της Βασίλισσας του Καρναβαλιού.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σε όσους εργάστηκαν για το αποτέλεσμα αυτό, που θα μείνει αξέχαστο για πολύ καιρό σε όποιον είχε τη χαρά να το βιώσει από κοντά.
Δείτε όλα τα πληρώματα ΕΔΩ
Καλή Σαρακοστή!