5 Μαρ 2018

Νύχτα τρόμου για 2 μαθήτριες στη πόλη της Σάμου

Σοκαρισμένοι είναι οι γονείς των δυο κοριτσιών από το Βαθύ, τα οποία το βραδύ της Κυριακής δέχτηκαν παρενόχληση από έναν αλλοδαπό, ο οποίος επέβαινε σε ποδήλατο.
Σύμφωνα με τις μαθήτριες της Α Λυκείου ,οι οποίες επέστρεφαν από το κατηχητικό γύρω στις 9 το βράδυ, αντελήφθησαν στην περιοχή Προσφυγικά Σάμου, την παρουσία αλλοδαπού σε κατάσταση μέθης , ο οποίος και τα ακολουθούσε με το ποδήλατο του και τα
παρενοχλούσε συνεχώς κλείνοντας την πορεία τους και επαναλαμβάνοντας την λέξη sex.

Οι ανήλικες πανικοβλήθηκαν, ενώ την κατάσταση έσωσε αστυνομικός, ο οποίος περνούσε τυχαία από το σημείο άλλα δεν ήταν σε υπηρεσία . Ο αστυνομικός άμεσα τον ακινητοποίησε και ειδοποίησε τους συναδέλφους του να επέμβουν.

Στην περιοχή έφτασε αστυνομικό όχημα, όπου άνδρες της ΕΛΑΣ συνέλαβαν τον αλλοδαπό οδηγώντας τον στο τμήμα, όπου ακολουθήθηκαν και οι νόμιμες διαδικασίες.

Οι γονείς των κοριτσιών πήγαν στην Αστυνομική διεύθυνση Σάμου όπου κατήγγειλαν το περιστατικό εμφανώς αναστατωμένοι.

Στο Samos24 συνομίλησε με την μητέρα του ενός κοριτσιού όπου εξέφρασε την έντονη ανησυχία της όσον αφορά τις συνθήκες ασφαλείας που καλούνται να αντιμετωπίσουν τα παιδιά τους στο δρόμο, εξαιτίας του μεγάλου αριθμού λαθρομεταναστών που κυκλοφορούν στη πόλη της Σάμου δίχως περιορισμούς. Η ίδια ζητά την παρέμβαση των εμπλεκόμενων υπηρεσιών έτσι ώστε τα παιδιά με ασφάλεια να μπορούν να επιστρέφουν στις οικίες τους.

Σήμερα το πρωί ο Πακιστανός αφέθηκε ελεύθερος, αφού κρατήθηκε όλο το βράδυ λόγω μέθης , καθώς η νομοθεσία επιβάλλει ότι για την σύλληψη του και την κίνηση της διαδικασίας του αυτόφωρου, γίνεται μόνο στη περίπτωση που προχωρούσε στη διάπραξη αδικήματος.

ΠΗΓΗ:Samos24.gr