14 Μαρ 2018

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων στη Σάμο

Τη Σάμο θα επισκεφθεί ο Αν. Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Κωνσταντίνος Φωτάκης. Ο κ. Φωτάκης είναι ο αρμόδιος Υπουργός για την Έρευνα και την Καινοτομία. Τον Αν. Υπουργό θα συνοδεύει ο Βουλευτής Σάμου κ. Δημήτρης Σεβαστάκης.Στα πλαίσια της επίσκεψής του στη Σάμο θα συναντηθεί με φορείς, ενώ θα γίνουν δύο ενημερωτικές εκδηλώσεις με σκοπό την πληροφόρηση των συμπολιτών μας, για τις αναπτυξιακές δυνατότητες της Σάμου, της Ικαρίας, των Φούρνων μέσα από την έρευνα, την τεχνολογία και την καινοτομία καθώς και για τα Περιφερειακά Συμβούλια Έρευνας και Καινοτομίας τα οποία έχουν θεσμοθετηθεί και μπορούν να λειτουργήσουν ως μοχλός ανάπτυξης για την τοπική κοινωνία στο νέο διεθνές οικονομικό και αναπτυξιακό περιβάλλον.


Την Πέμπτη 15-3-2018 θα πραγματοποιηθεί ομιλία και ενημέρωση στο ξενοδοχείο ΣΑΜΟΣ, στη Σάμο, με θέμα: «Έρευνα, καινοτομία και οικονομία της γνώσης", και ώρα 19.30.


Την Παρασκευή 16-3-2018 ο Αν. Υπουργός θα επισκεφθεί το Καρλόβασι και θα πραγματοποιηθεί ομιλία-ενημέρωση με θέμα: «Δυνατότητες και Ευκαιρίες για Έρευνα στα ΑΕΙ» ώρα 12.00, στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων της Δημοτικής Ενότητας Καρλοβασίων, μετά από πρόσκληση της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου.