22 Απρ 2018

Λαϊκοί Αγώνες Δρόμου-Γρηγόρης Τσικριτέας.

Πάνω από 535 αθλητές-τριες κάθε ηλικίας με απίστευτο ενθουσιασμό κατέκλυσαν σήμερα το πρωί την κεντρική πλατεία της πόλης της Σάμου, δίνοντάς της μια μοναδική ενέργεια.

Στάθηκαν με χαμόγελα και άγχος στη γραμμή της εκκίνησης και έλαβαν μέρος στους 3ους Λαϊκούς Αγώνες Δρόμου-Γρηγόρης Τσικριτέας.
Τους αγώνες διοργάνωσαν, με την απόλυτη υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου και με το προσωπικό ενδιαφέρον του Αντιπεριφερειαρχη Σάμου κ. Νίκου Κατρακάζου , ο αθλητικός σύλλογος Αναγέννηση Σάμου και ο Ελληνικός Ορειβατικός Πεζοπορικός Σύλλογος Σάμου, στην μνήμη του Γρηγόρη Τσικριτέα.
Μήνυμα προς τους αθλητές στην έναρξη της διοργάνωσης απηύθυνε ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Νίκος Κατρακάζος.
Οι αθλητές δεν συνάντησαν δυσκολίες και σχεδόν όλοι κατάφεραν να τερματίσουν.
Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με την απονομή των επάθλων στους νικητές των αγώνων στην κεντρική πλατεία Πυθαγόρα.
Τις απονομές πραγματοποίησαν ο Αντιπεριφερειαρχη Σάμου κ. Νίκος  Κατρακάζος ,η πρόεδρος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ κ. Άννη Ανδρεάδου,ο πρόεδρος της Αναγέννησης κ. Θεολόγος Φράγκος  ,ο Λιμενάρχης Σαμου κ. Νίκος Κωνσταντέλλης , ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Μανώλης Μόττος και ο αδερφός του Γρηγόρη Τσικριτέα.


Τα έσοδα από τις συμμέτοχες των αθλητών , θα διατεθούν στην Σαμιώτισσα Αναστασία Τριανταφύλλου που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Η διοργάνωση όπως πάντα άψογη!