10 Μαΐ 2018

Η παράταξη ζητά την παραίτηση της Πρόεδρου του ΝΔΠΠ ΔΟΠΠΟΝΑΣ

Η κυρία Ανδρεάδου, Πρόεδρος του ΝΔΠΠ ΔΟΠΠΟΝΑΣ (ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΑΜΟΥ),


απαξιώνοντας τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου και παραβαίνοντας την σχετική νομοθεσία αφενός για τον τρόπο σύγκλησης συμβουλίων και αφετέρου ως προς το χαρακτηρισμό ενός θέματος ως κατεπείγοντος ομολόγησε ότι έκανε έκτακτο συμβούλιο στο ΔΟΠΠΟΝΑΣ χθες 08/05/2018 χωρίς να καλέσει τα μέλη σύμφωνα με τη νομοθεσία.

Θεωρούμε αυτονόητο ότι έχει δικαίωμα να κάνει ατομική κριτική και να ζητά εξηγήσεις από όπου θέλει αλλά όχι στο όνομα ενός Διοικητικού Συμβουλίου που έγινε εν αγνοία μελών του ΔΣ.

Η πρόεδρος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ συνεχίζει να παραπληροφορεί, ενώ με κάθε είδους δικαιολογίες δεν απαντά στα ερωτήματα της αντιπολίτευσης και της αθλητικής κοινότητας για διάφορα σοβαρά θέματα.

Προφανώς αισθάνεται θεματοφύλακας της γραμμής που τηρούν αυτοί που την υποκινούν σε ατοπήματα αλλά και την συγκαλύπτουν.

Για τους λόγους αυτούς η παράταξη μας θα προβεί στις νόμιμες διαδικασίες ακύρωσης της εν λόγω «απόφασης» του ΔΟΠΠΟΝΑΣ.

Ζητούμε επίσης, την παραίτηση της κας Ανδρεάδου από τη θέση της Προέδρου του ΝΠΔΔ και την άμεση αντικατάσταση της από τον Δήμαρχο καθώς με τις ενέργειες της κρίνεται ως εντελώς ακατάλληλο πρόσωπο στο να διαχειριστεί τα θέματα αθλητισμού και παιδείας στο ΝΠΔΔ ΔΟΠΠΟΝΑΣ.

Αυτό που χρειάζεται να μεταλαμπαδεύουμε στα παιδιά μας πρωτίστως, είναι οι αρχές της ειλικρίνειας, της συνέργειας και της τήρησης των δημοκρατικών θεσμών.