25 Μαΐ 2018

Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη σε Ηραίον, Κουμέικα, Σκουρέικα

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Νίκος Κατρακάζος, συνοδευόμενος από στελέχη της ΔΑΟΚ της ΠΕ Σάμου, συνέχισε τις επισκέψεις του σε αγροτικές εκμεταλλεύσεις. Έτσι, την Πέμπτη 24/05/18 επισκέφτηκε διαδοχικά στον Άγιο Γεώργιο στο Ηραίον τη γεωργική εκμετάλλευση παραγωγής οπωροκηπευτικών και οσπρίων του Αγγέλου και Μανόλη Τριτσινιώτη, τον ελαιώνα βιολογικής καλλιέργειας της κ. Κατερίνας Σπυρίδωνος στα Κουμέικα και τον νέο αγρότη- παραγωγό κρεμμυδιών τοπικής ποικιλίας των Κουμεΐκων κ. Κώστα Τριανταφύλλου.

Στη συνέχεια στην πλατεία Κουμεΐκων συναντήθηκε με παραγωγούς ελαιολάδου και άλλων τοπικών προϊόντων αλλά και κατοίκους της τοπικής κοινότητας.

Σε συνάντηση με τον πρόεδρο της κοινότητας κ. Γιάννη Ζούμπο αλλά και της γειτονικής κοινότητας Σκουρεΐκων κ. Κώστα Χατζηχρήστο ενημέρωσε για την απόφαση της Περιφέρειας - μετά από αίτημα των δύο κοινοτήτων και μελέτης που εκπόνησε ο Δήμος Σάμου- να εντάξει στο ΠΔΕ 2018 την ασφαλτόστρωση του δρόμου Μπάλου Κουμεΐκων – Πεύκου Σκουρεΐκων με προϋπολογισμό 200.000 ευρώ.