10 Μαΐ 2018

Oι πρώτοι αναπτυξιακοί αγώνες καλαθοσφαίρισης Β. Αιγαίου στη Σάμο

Ξεκίνησαν σήμερα το απόγευμα, οι πρώτοι αναπτυξιακοί αγώνες καλαθοσφαίρισης που διοργανώνονται για πρώτη φορά από την ΠΕ Σάμου, σε συνεργασία με την τοπική επιτροπή ΕΟΚ Σάμου, στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης της Σάμου.

Νωρίτερα, στην αίθουσα τηλεδιασκέψεων της ΠΕ Σάμου, δόθηκε  συνέντευξη τύπου στα πλαίσια των αναπτυξιακών αγώνων καλαθοσφαίρισης Βορείου Αιγαίου, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Νίκου Κατρακάζου, του Αντιπεριφερειαρχη Εμπορίου κ. Γιώργου Κυριαζή,  του Προέδρου της Ε.Ο.Κ κ. Γιώργου Βασιλακόπουλου, του Γενικού Γραμματέα κ. Παναγιώτη Τσαγκρώνη ,του εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου Παιδείας και Αθλητισμού Βορείου Αιγαίου, κ. Κώστα Παπαδόπουλου και των Προέδρων των τοπικών επιτροπών της Σάμου, Χίου και Λέσβου.
Ο κ. Κατρακαζος δήλωσε ότι, η αναπτυξιακή δράση είναι αυτό που γίνεται σήμερα εδώ, στη Σάμο. Για να συνεχίσει «Επενδύουμε στα παιδιά μας ,στον αθλητισμό, στον πολιτισμό και στην κοινωνία. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που όλοι μαζί, σαν Περιφέρεια Βορειου Αιγαιου, κινούμαστε στη λογική να βρούμε πόρους για τον αθλητισμό, για τα μικρά παιδιά μας .
Ο Πρόεδρος  της Ε.Ο.Κ κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος δήλωσε « είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά μας ,που βρισκόμαστε σήμερα στη Σάμο. Είναι υποχρέωση μας να είμαστε εδώ και να συμβάλουμε στο μετρό των δυνατοτήτων μας στη προσπάθεια αυτή ». Αργότερα στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης της Σάμου, έγινε ο Αγιασμός παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σάμου Ικαρίας και Φούρνων κ.κ Ευσεβίου. Ο Σεβασμιότατος,καλωσόρισε με αγάπη τους αθλητές απο την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αγώνες .Παράλληλα έγινε απονομή αναμνηστικών δώρων.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης 10/02/2018
ΤΕ Σάμου- ΤΕ Χίου (Κ)
ΤΕ Λέσβου- ΤΕ Σάμου (Π)
Παρασκευή 11/05/2018
10.00: ΤΕ Χίου- ΤΕ Λέσβου (Κ)
12.00: ΤΕ Λέσβου- ΤΕ Χίου (Π)
18.00: ΤΕ Σάμου- ΤΕ Λέσβου (Κ)
20.00: Τελετή λήξης
20.30: ΤΕ Σάμου- ΤΕ Χίου (Π)