15 Μαΐ 2018

Ο Δήμος Σάμου θα συμμετάσχει στο Street FestivalΟ Δήμος Σάμου θα συμμετάσχει στο Street Festival που διοργανώνεται από τις 22 έως τις 24 Ιουνίου στον Δήμο του Sindelfingen, με τον οποίο και έχει υπογραφεί Πρωτόκολλο Συνεργασίας.

Το Φεστιβάλ αυτό, έχει μακρά παράδοση και περιλαμβάνει τριήμερο εκδηλώσεων όπου συμμετέχουν δήμοι και κοινωνικές ομάδες παρουσιάζοντας τις ιδιαίτερες γεύσεις του τόπου τους. Πρόκειται για μία "παρέμβαση", που πραγματοποιείται στους δρόμους του γερμανικού Δήμου και είναι αφιερωμένη στις διεθνείς γαστρονομικές απολαύσεις. Οι συμμετέχοντες προβάλουν την τοπική τους παραγωγή αλλά και τα ιδιαίτερα εδέσματα τους σε μία ατμόσφαιρα που θυμίζει μεγάλη γιορτή καθώς στους δρόμους του Sindelfingen διεξάγονται συνεχή πολιτιστικά δρώμενα.

Η συμμετοχή του Δήμου στο Φεστιβάλ, με δικό του περίπτερο είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς ο τόπος μας έχει μεγάλη τοπική παραγωγή και εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα που μπορεί να προωθήσει σε μία τόσο μεγάλη αγορά όπως αυτή της Γερμανίας.

Οι επιχειρηματίες που θα ήθελαν να πλαισιώσουν αυτήν την προσπάθεια, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το γραφείο Δημάρχου και στα τηλέφωνα 2273350103-2273350140 έως και 1 Ιουνίου 2018 ώστε, είτε να δηλώσουν την συμμετοχή τους στην αποστολή (με ιδία δαπάνη), είτε για να διαθέσουν δείγματα των προϊόντων παραγωγής τους με στόχο την ποιοτική τους ανάδειξη κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του Φεστιβάλ.