26 Ιουν 2018

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 27 Ιουνίου στην κεντρική είσοδο του νοσοκομείου Σάμου

Με αφορμή την επίσκεψη του Υπουργού Υγείας στο νοσοκομείο μας, ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους που βιώνουν καθημερινά την εντατικοποίηση της εργασίας τους, την υποστελέχωση και την υποβάθμιση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, να συμμετέχουν μαζικά στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 27 Ιουνίου και ώρα
12:00 το μεσημέρι στην κεντρική είσοδο του νοσοκομείου και όχι στην φιέστα που στήνει η διοίκηση μαζί με το υπουργείο για να απαιτήσουμε:

- Επαρκή χρηματοδότηση, μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων προγραμμάτων ΟΑΕΔ, ΚΕΕΛΠΝΟ και επικουρικών που εργάζονται στο νοσοκομείο μας

-Να ληφθούν τώρα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας για όλους τους εργαζόμενους. Να προσληφθεί άμεσα γιατρός εργασίας και τεχνικός ασφαλείας .

-Αναβάθμιση της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και του ΕΚΑΒ .

-Δημιουργία ιατρείου μέσα στο χώρο του ΚΥΤ, πλήρη στελεχωμένο και εξοπλισμένο .Άμεσα απεγκλωβισμός όλων των προσφύγων –μεταναστών.

-Πλήρη ένταξη όλων των υγειονομικών στα βαρέα ανθυγιεινά. Να χαρακτηριστούν οι χώροι του νοσοκομείου ως χώροι ανθυγιεινής εργασίας.

-Παλεύουμε αποκλειστικά για ένα δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας.