28 Ιουν 2018

Η συνέντευξη Τύπου του 3ου προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων που θα πραγματοποιηθεί στη Σάμο.

Στην αίθουσα τηλεδιάσκεψης στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου δόθηκε το απόγευμα της Τρίτης συνέντευξη Τύπου του 3ου προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων που θα πραγματοποιηθεί στη Σάμο.

Το παρών έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου Νίκος Κατρακάζος,ο supervisor της CEV Ζντέσλαβ Μπάρατς, ο προπονητής της Εθνικής Νεανίδων Νίκος Μπουτσορής, η αρχηγός Ευφροσύνη Αλεξάκου, ο διευθυντής της Ομοσπονδίας Περικλής Μπακοδήμος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. Ιφιγένεια Τέφα και Νίκος Συκιώτης.
Ο κ. Νίκος Κατρακάζος (Αντιπεριφερειάρχης Σάμου): «Στόχος μας να κερδίσει ο αθλητισμός της Σάμου,είμαστε περήφανοι να έχουμε μαζί μας την εθνική μας ομάδα .
Έχουμε την ανάγκη να βλέπουμε το εθνόσημο μας και στον αθλητισμό.Να έρθει ο κόσμος να στηρίξει την εθνική μας ομάδα» .
Η Ευφροσύνη Αλεξάκου (Αρχηγός Εθνικής Νεανίδων)Μιλώντας εκ μέρους όλων των συμπαικτριών μου, σας ευχαριστούμε για την φιλοξενία και την στήριξη όλες αυτές τις ημέρες που είμαστε εδώ. Καλώ τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο να μας στηρίξει. Είμαι σίγουρη ότι θα είναι μία όμορφη διοργάνωση» .
O κ .Νίκος Μπουτσουρής (Προπονητής Εθνικής Νεανίδων): «Με την σειρά μου να ευχαριστήσω την Αντιπεριφέρεια Σάμου για την φιλοξενία . Η προετοιμασία κύλησε αρκετά καλά και είμαστε σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας. Καλώ τον φίλαθλο κόσμο της Σάμου να έρθει στο γήπεδο.
Οι αγώνες πραγματοποιούνται  το τριήμερο 28-30 Ιουλίου με την υποστήριξη της  Περιφερειακής Ενότητας Σάμου σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού Σάμου (ΔΟΠΟΠΟΝΑΣ), στο κλειστό γυμναστήριο στο Βαθύ.