7 Ιουν 2018

Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του Τηλαύγη Δημητρίου


Δημήτρης Σεβαστάκης – Βουλευτής Σάμου

Ο Τηλαύγης ήταν διαπρεπής προσωπικότητα με σημαντική δράση στον επιχειρηματικό, πολιτικό, πνευματικό χώρο.

Το Ίδρυμα Δημητρίου, που δημιούργησε με τον αδελφό του Άλκη και τους συνεργάτες τους, αποτελεί σπουδαίο κληροδότημα. Αγκάλιασε όλους τους τομείς του πνεύματος: Ιστορία, Λαογραφία, Πολιτική Σκέψη, Αισθητική. Αγκάλιασε ολόκληρη την πατρίδα μας, τη Σάμο.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους.

Καλό ταξίδι στον δικό μας φίλο.

Μιχάλης Αγγελόπουλος – Δήμαρχος Σάμου

Μετά την απώλεια του Τηλαύγη Δημητρίου, εκλεκτού συμπολίτη μας αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου για έναν άνθρωπο του πολιτισμού και των γραμμάτων. Έναν άνθρωπο εξαίρετου ήθους, υψηλής συνείδησης και μεγάλων ικανοτήτων.

Η αγάπη για την Σάμο τον οδήγησε σε θέσεις ευθύνης, του Δημάρχου Σαμίων, του Προέδρου Νοσοκομείου Σάμου, του δημιουργού των μεγάλων παραδόσεων και της λαογραφίας, ιδρυτή του Πνευματικού Ιδρύματος « Νικόλαος Δημητρίου».

Παράλληλα με την επαγγελματική του πορεία αναβάθμισε τον τουρισμό του τόπου.

Η πορεία του μεγάλη, η επιτυχία του αδιαμφισβήτητη, το κενό δυσαναπλήρωτο.

H Δημοτική Παράταξη Δράση – Ενότητα – Προοπτική

Οι δημοτικοί σύμβουλοι και τα μέλη της παράταξης «Δράση Ενότητα Προοπτική», εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους προς την οικογένεια του Τηλαύγη Δημητρίου.

Ένας δυναμικός Σαμιώτης, έφυγε από τη ζωή με σημαντική προσφορά στα κοινά του τόπου σαν Δήμαρχος, αλλά και στην τουριστική ανάπτυξη του νησιού.

Ο Σύλλογος Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Νομού Σάμου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων Νομού Σάμου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Τηλαύγη Δημητρίου.

Τουρισμός – Πολιτισμός – Αυτοδιοίκηση έχουν συνδεθεί με το όνομα Τηλαύγης Δημητρίου.

Το Γενικό Νοσοκομείο Σάμου


Το Γενικό Νοσοκομείο Σάμου αποχαιρετά τον ευπατρίδη, πρώην Πρόεδρό του, Τηλαύγη Ν. Δημητρίου, ο οποίος οραματίσθηκε και υλοποίησε την ανάπτυξη της σύγχρονης δομής του.