2 Ιουν 2018

Ο Πρέσβης της Γερμανίας Jens Plötner στη Σάμο

Ο Πρέσβης της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Jens Plötner, και η σύζυγός του, παρέθεσαν στο Hotel Proteas Blue (“Cavo Pountes Beach Bar”) στο Πυθαγόρειο, δεξίωση επ’ ευκαιρία της ανάληψης των νέων καθηκόντων του Επίτιμου Πρόξενου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στο Βόρειο Αιγαίο με έδρα τη Σάμο ,απο τον κ. Γεώργιο Μηλιώτη, μετά την αποχώρηση του προκατόχου του κ.Χριστοδούλου Καπνουλά.
Ο κ. Plötner, ο οποίος μιλώντας στα ελληνικά, ευχαρίστησε τον απερχόμενο επίτιμο Πρόξενο κ. Καπνουλά ,για το σημαντικό έργο που διατέλεσε εδώ και 31 χρόνια, ενώ στην συνέχεια καλωσόρισε τον νέο επίτιμο Πρόξενο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στο Βόρειο Αιγαίο κ. Μηλιώτη.
Ο κ. Μηλιώτης τόνισε, ότι είναι στη διάθεση των τοπικών αρχών καθώς και με τους Γερμανούς και Έλληνες πολίτες, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τον κ. Καπνουλά για την αμέριστη υποστήριξη του.Ο ίδιος δεσμεύτηκε ότι μια νέα περίοδο συνεργασίας μεταξύ όλων των φορέων, με αγαστή σύμπνοια, ξεκινά στο Βόρειο Αιγαίο.Στη δεξίωση, μεταξύ άλλων, παρέστησαν, ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Νίκος Κατρακάζος, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης στους τομείς Δια Βίου Μάθησης, Απασχόλησης και Εμπορίου κ. Γιώργος Κυριαζής, ο Δήμαρχος Σάμου κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος, η πρόεδρος του ΔΟΠΟΝΑΣ κ. Αννη Ανδρεάδου ,ο Αστυνομικός Διευθυντής Σάμου κ. Δημήτριος Μαϊστρελλης, ο Λιμενάρχης Σάμου κ. Νίκος Κωνσταντέλλης, ο πρόεδρος του ΕΟΣ Σάμου κ.Γιάννης Σκούτας, επιχειρηματίες,αξιωματικοί της Frontex κ.α.
Έκπληξη της βραδιάς, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σάμου «Ωκυρρόη η Σαμία» όπου χόρεψε παραδοσιακούς χώρους των νησιών μας.