11 Ιουλ 2018

Ευχαριστήριο ΤΕ ΕΟΠΕ Σάμου

Ένα καταπληκτικό τριήμερο 28-30/6/18 γεμάτο βόλεϋ υψηλού επιπέδου στο κλειστό Βαθέος τελείωσε .Τελείωσε με φοβερές εμπειρίες για μικρούς και μεγάλους.Ποιός νίκησε θα ρωτήσει κανείς η απάντηση είναι το βόλευ .Είδαμε πολύ καλούς αγώνες και άψογη συμπεριφορά αθλητριών και προπονητών
καθώς και ένα κταπληκτικό φίλαθλο κοινό.Ευχαριστούμε τη Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και ειδικότερα τον κΑντιπεριφερειάρχη Νικόλαο Κατρακάζο που πίστεψε και στήριξε το βόλεϊ
διοργανώνοντας ένα άψογο τουρνουά Ευρωπαϊκού επίπεδου (η μεγαλύτερη διοργάνωση που έχει γίνει μέχρι σήμερα στο νομό μας) ,τον Ομοσπονδιακό προπονητή κ. Θανάση Πανούσο για την πολύτιμη βοηθειά του ,τον ΔΟΠΠΟΝΑ, τα σωματεία που ανταποκρίθηκαν στο καλεσμά μας στέλνοντας τις μικρές αθλήτριες να βοηθήσουν σαν μπολ γκερλ και σαν συνοδοι ομάδων, όλους τους εθελοντές και Βασικά την ΕΟΠΕ που εμπιστεύτηκε στη Σαμο μια τόσο σημαντική διοργάνωση.
Το εισιτήριο για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πήραν οι ομάδες της Σλοβακίας και της Ολλανδίας.

Με αφορμή ερώτηση δημοσιογράφου στην συνέντευξη τύπου για το τι γίνετε με τους αθλητές ταλέντα της Επαρχίας θα ήθελα να ενημερώσω ότι γίνετε δουλειά από τα τοπικά σωματεία και κάθε χρόνο παιδιά καλούνται στις προεθνικές και αξιολογούνται. Αυτό άλλωστε είναι και το πλάνο της αναπτυξιακής πολιτικής της Ομοσπονδίας.
Τη φετινή χρονιά δύο κορίτσια από τη Ριβα η Βασιλείου Ευαγγελία και η Διακογεωργίου Ματίνα είχαν την τιμή να επιλεγούν.
Πήγαν στο Μουζάκι κάνοντας προπονήσεις με πολλά άλλα κορίτσια από όλη την Ελλάδα.Διαθέτουν όλα τα τυπικά προσόντα και με πολύ δουλειά και θέληση θα φτάσουν ψηλά αυτή άλλωστε είναι και η ευχή να τις δούμε μια μέρα στη Εθνική. Για την οικογένεια του Σαμιακού βόλεϊ ήταν τιμή που μπόρεσε με την βοήθεια όλων που προανέφερα να φιλοξενήσει το Ευρωπαϊκο πρωτάθλημα Νεανίδων και τις Εθνικές ομάδες Ελλάδας, Σλοβενίας, Σλοβακίας, Ολλανδίας.
Ελπίζουμε να μας δοθεί η ευκαιρία να κάνουμε ακόμα κάτι καλύτερο.

Για την ΤΕ ΕΟΠΕ ΣΑΜΟΥ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΛΑΝΔΡΟΥ ΜΕΛΠΩ