20 Ιουλ 2018

Την τοπική κοινότητα της Καλλιθέας επισκέφτηκε η "Ανατροπή"

Την Τετάρτη 18 Ιουλίου, η "Ανατροπή" επισκέφτηκε την τοπική κοινότητα της Καλλιθέας. Η Καλλιθέα είναι το δυτικότερο χωριό της Σάμου, απέχει από τα Βοτσαλάκια περίπου 16 χιλιόμετρα και σε αυτήν διαμένουν 120 περίπου μόνιμοι κάτοικοι.
Στο χωριό αυτό, το καλοκαίρι διαμένουν πολλοί περισσότεροι, άτομα που ως επί το πλείστων κατάγονται από αυτήν την κοινότητα. Έντονο πρόβλημα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, που στα τελευταία χρόνια δεν έχει γίνει τίποτα ουσιαστικό για την επίλυσή του, είναι η ανεπάρκεια νερού ύδρευσης.

Στη συζήτηση με τους παρευρισκομένους αναλύθηκαν διάφορα θέματα από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ανατροπή", Χρήστο Χατζηχριστοδούλου, αναλύθηκαν οι άξονες ορθής διοίκησης και προτεραιοτήτων, όπως επίσης και διάφορα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους.

Μεταξύ άλλων, εκτός από τις βασικές προτεραιότητες που πρέπει να βάζει η κάθε δημοτική αρχή, καθαριότητα, αγροτική οδοποιία, δημοτικός φωτισμός, η δημοτική παράταξη "Ανατροπή" βάζει ως βασικές προτεραιότητες για την συγκεκριμένη κοινότητα, οι οποίες θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των κατοίκων, αλλά και θα συντελέσουν στην πρόληψη έκτακτων περιστατικών, τις εξής:

1. Επίλυση του προβλήματος της ανεπάρκειας του νερού ύδρευσης (μάστευση της πηγής Μαμής, επισκευή και συντήρηση, και δημιουργία δεξαμενής νερού στο χωριό).

2. Κατασκευή δασικού δρόμου προς το πυροφυλάκειο της Μεγάλης Πέτρας.