22 Αυγ 2018

Η καλοκαιρινή συναυλία της Φιλαρμονικής Βαθύλλος – Αντώνης Γεροχριστοδούλου

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε το βράδυ της Τρίτης (21/8) τη συναυλία που έδωσε η Φιλαρμονική Βαθύλλος – Αντώνης Γεροχριστοδούλου, η οποία πραγματοποιήθηκε στη πλατεία Πυθαγόρα της Σάμου, υπό την καλλιτεχνική Διεύθυνση του Αρχιμουσικού, Ευρυσθένη Χατζηγιάννη.
Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στον μεγάλο δάσκαλο, παιδαγωγό, τρομπονίστα, κ. Αντώνη Γεροχριστοδούλου, ο οποίος τιμήθηκε για το έργο και την μεγάλη προσφορά του, στον πολιτισμό της Σάμου από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Νίκο Κατρακάζο.
Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν γνωστές μελωδίες και τραγούδια καταξιωμένων δημιουργών, με φόντο το εμβληματικό άγαλμα του λιονταριού που δεσπόζει στο κέντρο της πλατείας.
Την συναυλία παρακολούθησε και ο δήμαρχος Σάμου, κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι.
Τα τραγούδια ερμήνευσαν η Δήμητρα Τσακανιά, ο Παναγιώτης Παναγάκης και η  Ειρήνη  Αγγέλικα. Επίσης, το παρόν στην υπεροχή συναυλία έδωσε, η δεξιοτέχνης ,καθηγήτρια βιολονίστα Ελένη Περρή με τους μαθητές της, ο εξαιρετικός πιανίστας Δημήτρης Περρής, καθώς και ο βιρτουόζος ,κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στο κλαρινέτο Σπύρος Μαρίνης,καθώς επίσης και ο Διοικητής της 79 ΜΣΕΘ κ.Δημήτρης Πράπας.
Το κοινό χειροκρότησε θερμά τους συντελεστές της παράστασης για το εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Πηγή:Samos24.gr