21 Αυγ 2018

Ευχαριστήριο για τη ''Λευκή Νύχτα''

Με αφορμή τη πολύ επιτυχημένη εκδήλωση της Λευκής Νύχτας στη Πόλη της Σάμου και την μεγάλη προσέλκυση κόσμου, ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας θα ήθελε να απευθύνει θερμές ευχαριστίες σε όλους τους φορείς που συνέβαλλαν στην διοργάνωση.



Συγκεκριμένα, ο Σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Δήμο Σάμου και τον Δήμαρχο Σάμου, Μιχάλη Αγγελόπουλο, για την αμέριστη στήριξη της βραδιάς. Η επικρότηση τέτοιων πρωτοβουλιών αλλά και η υλική και τεχνική βοήθεια που προσφέρθηκε για την πραγματοποίηση αυτών, συνέβαλε στην διοργάνωση της πιο επιτυχημένης Λευκής Νύχτας μέχρι σήμερα.

Πολλά συγχαρητήρια, αξίζουν, επίσης σε όλα τα καταστήματα Εστίασης και Ψυχαγωγίας και στους εργαζομένους σε αυτά, για την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών, που άφησε τον κόσμο που παρευρέθηκε στη πόλη ενθουσιασμένο.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Αστυνομία και το Λιμεναρχείο Σάμου, που με το ανθρώπινο δυναμικό που διέθεσε για τη διοργάνωση αλλά και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που εφάρμοσε στη πόλη, επέτρεψε την ομαλή μετακίνηση των οχημάτων καθώς ο δρόμος ήταν κλειστός. Σημαντική, ακόμη, ήταν και η βοήθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου, που βοήθησε η ρίψη βεγγαλικών να πραγματοποιηθεί χωρίς να υπάρξει κανένας κίνδυνος.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε στη Λευκή Νύχτα. Η επιτυχία της βραδιάς και η ευχαρίστηση του κόσμου μας ωθεί να θέλουμε να συνεχίσουμε να προσπαθούμε με στόχο πάντα το καλύτερο για την Πόλη μας.


Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης και Ψυχαγωγίας


Μιχάλης Μητσός