27 Αυγ 2018

H “Ανατροπή”επισκέφτηκε τα Σκουραίικα

Την Παρασκευή 24 Αυγούστου, η “Ανατροπή” επισκέφτηκε την τοπική κοινότητα των Σκουραιίκων. Στα Σκουραίικα κατοικούν γύρω στους 120 μόνιμοι κάτοικοι και σε αυτά ανήκουν οι 3 παραθαλάσσιοι οικισμοί, Πέρρη, Κάμπος και Πεύκος.
Με τους κατοίκους του χωριού συζητήθηκαν διάφορα ζητήματα. Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, αναφέρθηκε στα ζητήματα-προτεραιότητες που θέτει η “Ανατροπή” για την ορθή διοίκηση του δήμου. Επιπλέον, έγινε αναφορά στα θέματα που έχει μελετήσει η “Ανατροπή” και τα οποία με την σωστή επίλυσή τους θα αλλάξει το μέλλον του τόπου.
Οι προτεραιότητες της δημοτικής παράταξης “Ανατροπή” – προτεραιότητες της ευρύτερης περιοχής που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη του τόπου, είναι οι εξής:
1. Μελέτη επίλυσης του προβλήματος ανεπάρκειας νερού ύδρευσης (π.χ. μαστεύσεις, γεωτρήσεις, δημιουργία δεξαμενής κτλ.).
2. Βελτίωση του αγροτικού δρόμου από Σκουραίικα έως Σπαθαραίοι (διαπλάτυνση, τσιμεντόστρωση ή ασφαλτόστρωση), ώστε να χρησιμοποιείται ως οδική αρτηρία από Όρμο, Κουμαίικα, Σκουραίικα προς Σπαθαραίοι, Παγώνδα, Αεροδρόμιο.
3. Επισκευή του αποχετευτικού δικτύου του χωριού.
4. Βελτίωση του τσιμεντοστρωμένου δρόμου από Νεοχώρι έως τον κεντρικό δρόμο Κουμαιίκων – Σκουραιίκων (διαπλάτυνση, τσιμεντόστρωση ή ασφαλτόστρωση).
5. Ασφαλτόστρωση του αγροτικού δρόμου που ενώνει τα Σκουραίικα, από Θόλο μέχρι τον Μπάλο.