27 Σεπ 2018

Ξεκινήσει η διαδικασία συμπλήρωσης δηλώσεων συγκομιδής

Ενημερώνουμε τα μέλη του Συνεταιρισμού ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία συμπλήρωσης δηλώσεων συγκομιδής, οι οποίες υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέχρι 30/11/2018.


Τα μέλη του Συνεταιρισμού μπορούν ν΄ απευθύνονται στα Γραφεία του Συνεταιρισμού στο Μαλαγάρι και στο Οινοποιείο Καρλοβάσου για την υποβολή ατελώς της δήλωσης.
Όσοι από τα μέλη του Συνεταιρισμού υποβάλλουν μόνοι τους την ηλεκτρονική δήλωση συγκομιδής, παρακαλούνται να πάρουν τα ορθά στοιχεία συγκομιδής από τον Συνεταιρισμό και να προσκομίσουν αντίγραφό της στον Συνεταιρισμό, όπως υποχρεωτικά ορίζεται από το Καταστατικό.
Επισημαίνουμε ότι η υποβολή της ηλεκτρονικής δήλωσης συγκομιδής είναι υποχρεωτική, σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και το Καταστατικό του Συνεταιρισμού.
Η παράγωγοι που δηλώνουν οι αμπελοκαλλιεργητές, αντιπαραβάλλεται ηλεκτρονικά με την δήλωση του οινοποιείου και όσοι παραγωγοί δεν υποβάλουν δήλωση συγκομιδής, θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα στην καταβολή της προκαταβολής τον Ιανουάριο 2019.