4 Σεπ 2018

Η "Ανατροπή" επισκέφτηκε την τοπική κοινότητα του Πύργου.

Την Παρασκευή 31 Αυγούστου, η "Ανατροπή" επισκέφτηκε την τοπική κοινότητα του Πύργου. Ο Πύργος βρίσκεται στην κεντρική Σάμο, είναι το μεγαλύτερο χωριό στην περιοχή και βρίσκεται σε κομβικό σημείο, δίπλα στο Νεοχώρι, το Μεσόγειο, το Πάνδροσο, τους Σπαθαραίους, τους Κουμαραδαίους. Κατά την επίσκεψη στον Πύργο συζητήθηκαν διάφορα θέματα με τους κατοίκους. Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, αναφέρθηκε στους βασικούς άξονες διοίκησης του δήμου. Επίσης, έγινε αναφορά στα προβλήματα που βιώνουν τα χωριά της ευρύτερης περιοχής και οι κάτοικοι ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα της δημοτικής παράταξης και τις μελέτες που έχει διεκπεραιώσει.

Οι προτεραιότητες της δημοτικής παράταξης "Ανατροπή" για την συγκεκριμένη κοινότητα είναι οι εξής:

Βελτίωση και συντήρηση του υπάρχοντος δικτύου ύδρευσης (έλεγχος και αντικατάσταση παλιών παροχών).
Συντήρηση περιφερειακού δρόμου στα Κούτσερα (καθάρισμα, τσιμεντόστρωση ή ασφαλτόστρωση όπου χρειάζεται).
Συντήρηση δρόμου στη Κάτω Βρύση (ασφαλτόστρωση) και διάφορων εσωτερικών δρόμων μέσα στο χωριό (τσιμεντόστρωση ή πλακόστρωση).
Επίλυση προβλημάτων επάρκειας και τροφοδοσίας νερού άρδευσης (μάστευση, εργασίες συντήρησης από πηγή Γερανίου μέχρι την δεξαμενή και έλεγχος παροχών άρδευσης).
Ανάδειξη και αξιοποίηση του Αμφίλυσου και του ευρύτερου χώρου του παραδοσιακού νερόμυλου (δημιουργία χώρου επισκεψιμότητας και αποπεράτωση εργασιών).