11 Σεπ 2018

PRESS TRIP Ιταλικού συνεργείου στη Σάμο

Ο Δήμος Σάμου υποδέχεται στο νησί μας ιταλικό συνεργείο αποτελούμενο από φωτογράφο και δημοσιογράφο, με σκοπό την τουριστική προβολή του νησιού.


Κατά την παραμονή τους στη Σάμο (10-17 Σεπτεμβρίου) θα υπάρξει πλήρης ξενάγηση προκειμένου να γνωρίσουν τις ομορφιές του νησιού, το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως τουριστικός προορισμός υψηλής αξίας. Στο πλαίσιο της προβολής του τόπου στην Ιταλία, οι δημοσιογράφοι θα επισκεφτούν όλα τα ιστορικά μνημεία του νησιού, θα γνωρίσουν τις παραλίες και τα χωριά μας και θα έρθουν σε επαφή με την πλούσια τοπική παραγωγή με διάφορες προγραμματισμένες επισκέψεις σε παραγωγικές μονάδες.

Η προβολή της Σάμου σε μία μεγάλη τουριστική αγορά, είναι σημαντική για την οργανωμένη τουριστική προώθηση του νησιού.

Στην υλοποίηση αυτής της επίσκεψης καθοριστική είναι η συμβολή των επιχειρηματιών του νησιού που προσέφεραν χορηγίες.
Συγκεκριμένα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Μανώλη Ελένη για την φιλοξενία των επισκεπτών στο ξενοδοχείο «Erato Seaside Hotel», τον κ. Κατσούρη Γεώργιο και την εταιρεία Aegean Sky για την μετακίνηση τους, τον κ. Μπιλιμπά Ευάγγελο και το Εστιατόριο APHRODITE GARDEN" που έχει αναλάβει την διατροφή τους και στο πλαίσιο αυτό θα τους παρουσιάσει την γαστρονομική σαμιώτικη κουζίνα.


Τέλος ευχαριστούμε θερμά τον κ. Γιώργο Ματθαίου και την κα Ειρήνη Χαραλαμπάκη για την επαγγελματική ξενάγηση του ιταλικού συνεργείου.