16 Οκτ 2018

Η “Ανατροπή” στη τοπική κοινότητα Κουμαραδαίων

Την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου, η “Ανατροπή” επισκέφτηκε την τοπική κοινότητα των Κουμαραδαίων. Οι Κουμαραδαίοι, ένα μικρό χωριό στον δρόμο από Χώρα προς Πύργο, αποτελεί αγαπημένο προορισμό πολλών επισκεπτών κατά τη θερινή περίοδο. Από τους Κουμαραδαίους, μπορεί κανείς να απολαύσει τη μαγευτική θέα προς την ανατολή, τον Επταστάδιο Πορθμό, τη Μυκάλη, το Πυθαγόρειο και ολόκληρο τον κάμπο της Χώρας.


Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, συνομίλησε με κατοίκους και συζητήθηκαν αναλυτικά οι αλλαγές στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ψηφισμένες ως νόμος Κλεισθένης. Η συζήτηση με τους παρευρισκομένους επικεντρώθηκε στα προβλήματα της καθημερινότητας, τα οποία, αν και απλά, διαιωνίζονται. Εάν όλα αυτά τα χρόνια υπήρχε σωστός προγραμματισμός έργων, τα προβλήματα αυτά θα είχαν ήδη επιλυθεί, διευκολύνοντας και βελτιώνοντας την καθημερινότητα των κατοίκων.

Η “Ανατροπή”, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη όλα αυτά τα ζητήματα, θέτει τις εξής προτεραιότητες έργων για την συγκεκριμένη κοινότητα:
  1. Τσιμεντόστρωση αγροτικού δρόμου που ενώνει των επαρχιακό δρόμο Κουμαραδαίων-Μύλων με το αντλιοστάσιο στη Φλέβα.
  2. Τσιμεντόστρωση δρόμου προς την δεξαμενή ύδρευσης.
  3. Βελτίωση και διαμόρφωση του δρόμου εσωτερικά του χωριού, από Βρύση Μουτσάρα, μέχρι το νεκροταφείο (δημιουργία τοιχίου, προστατευτικές μπάρες, τσιμεντόστρωση).
  4. Βελτίωση και διαμόρφωση του δρόμου εσωτερικά του χωριού, από Βρύση Μουτσάρα, μέχρι σχολείο (διαπλάτυνση, προστατευτικές μπάρες, τσιμεντόστρωση).
  5. Αντικατάσταση του παλιού δικτύου από αντλιοστάσιο μέχρι την δεξαμενή.
  6. Ανάδειξη και συντήρηση του πάρκου, δίπλα από το σχολείο.