23 Οκτ 2018

ΣΥΡΙΖΑ Σάμου: Με το βλέμμα στον Μανόλη Κάρλα

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι διεργασίες στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ στη Σάμο καθώς το επόμενο διάστημα (ως το τέλος του έτους) αναμένεται να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για τη διαμόρφωση του βασικού άξονα του ψηφοδελτίου για τις δημοτικές εκλογές τον Μάιο του 2019.

Οι συνεργασίες που θα προκρίνει ο ΣΥΡΙΖΑ και στο νησί της Σάμου θα έχουν ως γνώμονα τις προγραμματικές συγκλίσεις αλλά και τα αυτοδιοικητικά κριτήρια.

Στο Ράδιο Αρμονία και στον Μάνο Στεφανάκη, φιλοξενήθηκε ο συντονιστής της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Σάμου, κ. Νίκος Κακλαμάνης, σχετικά με τις πολιτικές διεργασίες του κόμματος, σε τοπικό επίπεδο.

Ο κ. Κακλαμάνης δίνοντας το πολιτικό στίγμα, υποστήριξε ότι θα επιδιώξουν να έχουν νικηφόρες συμμαχίες σε αριστερή και προοδευτική κατεύθυνση με κριτήριο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου, για την πιθανή κάθοδο στις δημοτικές εκλογές του πρώην Νομάρχη Σάμου κ. Μανόλη Κάρλα, ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ στη Σάμο, δήλωσε σχετικά :

“Αν με ρωτάτε τι γνώμη έχει ο ΣΥΡΙΖΑ για τον Μανόλη Κάρλα, έχω να σας πω το εξης.Εάν ο Μανόλης Κάρλας, αποφασίσει να ηγηθεί ενός δημοκρατικού και προοδευτικού συνδυασμού, ο ΣΥΡΙΖΑ θα τον στηρίξει”.

Ο κ. Κακλαμάνης δήλωσε ότι γίνονται συζητήσεις και με άλλα πρόσωπα.